...

Kunstrondje Dordt

Datum: 2 juli 2017

Tijd: van 12:00 tot 17:00

Adres: Voorstraat Noord

Plaats: Dordrecht

Website: http://www.kunstrondje.nl

Het Kunstrondje Dordt is een wandeling langs galeries, kunst-, antiek- en curiosawinkels, antiquariaten en musea in Dordrecht.

In het historische centrum van Dordrecht zijn, op loopafstand van elkaar, ongeveer zestig zaken en instellingen aaneengesloten in de Dordtse Vereniging van Kunst- en Antiekhandelaren. Oude en moderne kunst, klassiek design, antiek, brocante, (antiquarische) boeken en nog veel meer. ‘Het Kunstrondje Dordt’ is een wandeling langs de winkels van onze leden.

De route is op een plattegrond op de site van Het Kunstrondje aangegeven. Er is ook een folder met de plattegrond te verkrijgen bij de deelnemende zaken en de VVV.

De openingstijden van de zaken zijn verschillend, maar iedere eerste zondag van de maand zijn bijna al deze zaken exclusief voor u geopend!

Zo kan de bezoeker van het Kunstrondje ongestoord door de historische binnenstad wandelen, de exposities in de galeries bekijken, of een speurtocht naar dat ene oude boek beginnen. Wellicht komt u een mooi antiek servies tegen, of een oude olielamp?

Het aanbod van de leden is heel wisselend, maar altijd interessant. Snuffelen wordt beloond, want u zult niet de eerste zijn die in een van de Dordtse zaken een grootse aankoop doet voor een klein prijsje.


Omhoog ↑