Carportsale Zwolle

Datum: 20 mei 2017

Tijd: van 09:00 tot 13:00

Adres: Hanselaarmate

Plaats: Zwolle

Website:

Carportsale, de gezelligste buurtsnuffelmarkt van Zwolle Zuid, vindt dit jaar plaats op 20 mei. Locatie: Hanselaarmate, Holtmate, Hoefslagmate en Tichelmeesterlaan.

Deze buurtrommelmarkt wordt voor de achtste keer georganiseerd en is inmiddels een begrip bij de vele trouwe bezoekers. Niet alleen zij, maar ook de buurtbewoners kijken elk jaar uit naar het evenement. Niet enkel de eigen zolderopruiming wordt uitgestald. Vele vaste deelnemers werken het gehele jaar aan hun assortiment door inzameling bij vrienden en familie.

Hierdoor is er elk jaar een nieuw en veelzijdig aanbod. Van speelgoed tot kleding, van kleinmeubelen tot fietsjes, van boeken tot elektronica en nog veel meer…. Laat u verrassen!

De carportsale is een bijzondere markt: de deelnemende bewoners stallen de koopwaar uit onder de eigen carport.

Er zijn geen kramen. De carportsale is ook meer als een snuffelmarkt. Voor de buurt is het een feestelijk, buurtverbindend evenement. Hierdoor heeft de markt een gemoedelijke sfeer en is volgens vele bezoekers zelfs de gezelligste snuffelmarkt in Zwolle-Zuid.

De markt is geschikt voor het hele gezin. Voor de jongste bezoekertjes is er een gratis stempelkaart. Met deze kaart kunnen zij deelnemen aan veel leuke kinderactiviteiten. Grabbelen, een springkussen, een traktatie….

Dit alles en nog veel meer is voor hen voor niets. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de attracties.

De carportsale wordt gehouden op zaterdag 20 mei van 9.00 – 13.00 uur.

De verkooppunten zijn te vinden aan de Hanselaarmate, Hoefslagmate, Holtmate en Tichelmeesterlaan in Zwolle Zuid.

De entree is gratis. U komt toch ook?

Vragen??? Ons contactadres: carportsale@gmail.com.


Omhoog ↑