...

Waterloopleinmarkt Ugchelen

Datum: 2 juni 2018

Tijd: van 10:00 tot 16:00

Adres: Hoenderloseweg 10

Plaats: Ugchelen

Website: http://www.bronkerk.nl

48e Waterloopleinmarkt, 2 juni 2018 De Werkgroep Waterloopleinmarkt Ugchelen houdt zaterdag 2 juni a.s voor de 48ste keer een rommelmarkt rondom de Bronkerk te Ugchelen. Om geld in te zamelen voor het jeugdwerk van onze eigen gemeente en om goede doelen te steunen zijn ruim 275 vrijwilligers die dag aanwezig om zoveel mogelijk spullen te verkopen.

De Waterloopleinmarkt is een gezellige buitenrommelmarkt met ruim 120 kramen met gesorteerde goederen. Een gezellig ‘Kersenplein’ met meubels en kleinmeubels, gereedschap, ijzerwaren en fietsen. Op het van Cruiningenplein staan: home & garden, trend, brocante verzamelingen, schilderijen en een plantenkraam. Rond de kerk kramen met: kleding, radio, computers, potterie, blikken, huishoudelijke artikelen, speelgoed, witgoed, curiosa, foto & film, klokken, boeken, etc, etc.

In de zaal van de Duiker om 12.00 uur een veiling waar waardevolle en antieke goederen per opbod verkocht worden, vanaf 11.00 uur kan men de goederen ter plekke bekijken. Voor de inwendige mens kan men op het terras wat uitkijkt op het rad van avontuur de hele dag terecht. We heten u van harte welkom op zaterdag 2 juni 2018,van 10.00-16.00 uur. Er is gratis toegang, we verhuren geen kramen.

Bronkerk, Hoenderloseweg 10 te Ugchelen.


Omhoog ↑