...

Carportsale in Zwolle-Zuid

Datum: 26 mei 2018

Tijd: van 09:00 tot 13:00

Adres: Hoefslagmate, Holtmate en Tichelmeesterlaan

Plaats: Zwolle

Website:

Carportsale Zwolle Zuid al 10 jaar een begrip!

Goed nieuws voor alle fans van de jaarlijkse carportsale! Dankzij de vele trouwe bezoekers en de enthousiaste buurtbewoners beleeft de gezelligste rommelmarkt van Zwolle-Zuid dit jaar de tiende editie!

Op zaterdag 26 mei bent u van harte welkom om te komen snuffelen onder de carport van de deelnemende bewoners. Niet alleen de eigen zolderopruiming wordt uitgestald. Vele vaste deelnemers hebben ook het afgelopen jaar weer aan een nieuw assortiment gewerkt door inzameling bij vrienden en familie. Dit belooft weer een veelzijdig aanbod te worden! Van speelgoed tot kleding, kleinmeubeltjes tot fietsjes, boeken tot elektronica… Laat u verrassen.

Mocht U de carportsale nog niet kennen: het evenement is meer als een snuffelmarkt. Het is opgezet als buurtverbindende activiteit. Er zijn geen kramen. Er kunnen geen staplaatsen worden gehuurd. Deelnemers stallen hun waar uit voor eigen woning. De markt staat bekend om de gemoedelijke sfeer. De vorige editie kende zelfs meer dan 50 deelnemende adressen!

De markt is geschikt voor het hele gezin. Voor de kinderen zijn er verschillende gratis attracties. Van springkussen tot grabbelen en… een traktatie. Ook de toegang tot de markt is gratis..

De deelnemende adressen zijn te vinden aan de Hanselaarmate, Hoefslagmate, Holtmate en Tichelmeesterlaan. De markt begint om 9.00 en duurt tot 13.00 uur.

We zien u graag op 26 mei bij deze jubileumeditie!


Omhoog ↑