...

Gespot Vintage tandartskast

Gepubliceerd op 24 maart, 2015 door Danny Post

0

Bar en boor

Tweedehands meubels met een twist, we zijn er gek op. Heeft iemand nog ruimte in de woonkamer voor een oude tandartskast of een barretje met een ingebouwde lift?

Kast met een frisse bite
Het liefst lopen we met een grote boog om alles heen dat met tandartsen en hun boren te maken heeft. De keren dat we tijdens de halfjaarlijkse gebitscontrole met kabbelend kontwater in de stoel lagen, zijn niet meer te tellen. Maar bij de aanblik van deze tandartskast uit 1950 waren alle trauma’s vergeten. Wat is ‘ie bruut! Deze witte reus, die 325 euro kost, is het perfecte alternatief voor wie geen doorsnee dressoir wil. In de laatjes is genoeg ruimte voor bestek en andere huishoudmeuk. Of boren, haakjes en verdovingsspuiten. Whatever rocks your boat.

Kringloopwinkel Gewoon Goed
Parkweg 203
3119 CG Schiedam
Tel. 010-2460339
kringloopgewoongoed.nl

Tandartskast kringloop 3

Roken rondom deze tandartskast is toegestaan.

 
Alcohol in de lift
De Retro Shop is onze nieuwe favoriet. De winkel in hartje Schiedam is niet groot, maar eigenaar Jacques heeft een neusje voor ongewone stukken. Zoals deze thuisbar uit de sixties à 125 euro. Hij lijkt een retro bar als alle andere maar als je het deurtje opent, komt er een ingenieus liftje tevoorschijn. Het verborgen talent van dit kastje maakt dat je de kleine beschadiging in de lak bovenop direct vergeet. Bovendien, zo verzekerde Jacques ons, is die eenvoudig te herstellen. Maar wees er snel bij, het schijnt dat Bonnie St. Claire al belangstelling getoond heeft.

Retro Shop
Hoogstraat 145
3111 HE Schiedam
Tel. 06-44146197

Barretje retro shop Schiedam

“Zal ik voor iemand nog een strawberry daiquiri omhoog takelen?”

 
Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑