...

Gespot Roze Barbiebed Kringloopwinkel Gewoon Goed Schiedam go with the vlo

Gepubliceerd op 2 januari, 2020 door Danny Post

0

Begin 2020 knallend met dit Barbiebed

2020 wordt het jaar van de knalkleuren. Qua kleding, wonen, alles. Kringloop Gewoon Goed trapt meteen goed af met dit fabuleuze Barbiebed. Welke kitschqueen (m/v) meldt zich?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben helemaal klaar met die veilige interieurs in grijs-wit-zwart-olijfgroen. Ik heb de afgelopen drie jaar elke kamer in ons huis een stevige kleurinjectie gegeven. De voorkamer is pauwblauw met geel, de achterkamer goud met groen, de badkamer koningsblauw en ga zo maar door. De eerste keer is het even eng, maar erna kun je niet meer stoppen. Ik snap nu niet meer waarom ik ooit voor alleen maar witte muren koos.
De kleurjunkie in mij werd vanmiddag stikgelukkig bij het zien van dit roze Barbiebed met bijpassende nachtkastjes. Ze staan nog maar net in de winkel van Gewoon Goed in Schiedam. Eigenaar Ronald van Beest vond het sixties-trio tijdens de ontruiming van een seniorenwoning in Nesselande. “Er hoorde ook nog een grote wandspiegel bij, maar die nam een familielid mee. Superjammer, ik had de set graag bij elkaar gehouden.”

Kringloop Gewoon Goed roze Barbiebed go with the vlo

Een mierzoete traktatie voor je slaapkamer. Barbie would approve. 

Barbiebed Kringloop Gewoon Goed Schiedam go with the vlo

De blonde glamourpoes doet niet aan grijs. Veel te saai.

Roze Barbiebed Kringloop Gewoon Goed Schiedam go with the vlo

Beter eigenlijk dat het bed ontbreekt. Even het headboard achter je boxspring schuiven en je bent klaar.

Barbie stoel Kringloop Gewoon Goed Schiedam go with the vlo

“Ken, ik hoef niet nog een kitschketting van je. Koop liever dat stoeltje van Gewoon Goed voor me!”

Er ontbreekt nog wel meer, want feitelijk gaat het alleen om het headboard. Het bed zelf is vermoedelijk lang geleden door zijn poten gezakt. Maar dat maakt niet echt uit, vind ik zelf. Het oude bed was vast toch veel te smal en kort geweest. Nu hoef je er simpelweg een boxspring tegenaan te schuiven en klaar is je Barbieboudoir. Dit bespaart je veel gedoe.
Het headboard is tweeënhalve meter breed en circa één meter hoog. Eén roze knoop ontbreekt. Ook een van de kastjes, die je met schroeven ophangt, mist één knoop. Met wat fantasie en creativiteit is dit wel op te lossen. De totaalprijs bedraagt zestig euro.
Ronald verkoopt ook nog een oudroze stoeltje uit dezelfde woning. Hij schat dat dit werd gemaakt in de jaren twintig. “Ik vraag er precies veertig euro voor.”

Kringloop Gewoon Goed
Parkweg 203
3119 CG Schiedam
Tel. 010-2460339
kringloopgewoongoed.nl

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑