...

Gespot Wandornament Curtis Jere Bestwelhip Midcentury vintage go with the vlo

Gepubliceerd op 22 september, 2018 door Danny Post

0

Best wel schitterende zwaan te koop

Zoek je nog wat bling voor aan de muur? Bij Bestwelhip is deze fenomenale zwaan te koop. Pronk met haar veren en je steekt iedereen de ogen uit.

Laat het maar over aan Sil Snijkers van Bestwelhip om de meest bijzondere spullen voor je huis of bedrijfspand te vinden. Vintage designmeubels, maar ook de fraaiste kunstobjecten. Ik volg haar trouw op Instagram waar ze haar laatste vondsten deelt. Regelmatig zijn het dingen die niemand anders heeft. Zoals deze wandsculptuur uit de jaren tachtig. De koperen en messing zwaan werd ontworpen door het befaamde Amerikaanse duo C. Jeré (Curtis Freiler en Jerry Fels), dat ‘galeriewaardige kunst voor de massa’ wilde maken. Ze is een lust voor het oog. “Ik trof de zwaan in de inboedel van een kunstverzamelaar aan”, vertelt Sil. “Ik móest haar hebben.”

Curtis Jere zwaan wandornament go with the vlo

Zwaan-kleef-aan-jouw-muur?

Wandornament Curtis Jere Midcentury Modern Bestwelhip go with the vlo

De werken van het Amerikaanse duo C. Jeré zijn op een gracieuze manier lekker aanwezig.

Bestwelhip Jindrich Halabala fauteuils Bestwelhip go with the vlo

In de showroom van Bestwelhip kun je allerlei fauteuils bij je wandsculptuur uitzoeken.

Bestwelhip eigenaresse Sil Snijkers go with the vlo

Always on the road.. De zoektocht naar unieke objecten houdt nooit op voor Sil Snijkers.

Sil vraagt 1.495 euro voor de zwaan. Pittig? Je bespaart wel flink op andere decoraties. “Deze sculptuur is door haar omvang – hoogte 110 centimeter, breedte 140 centimeter – beeldvullend en geeft meteen een wauweffect aan je interieur. Hang haar aan een grote kale muur en je woonkamer is in één keer aangekleed.” De zwaan is online te koop, al is het veel leuker om haar persoonlijk op te halen bij de enorme showroom (duizend vierkante meter) van Bestwelhip in Geleen. Kun je gelijk even gluren welke gouden vondsten Sil nog meer deed.

Kijk voor deze zwaan en ander moois op bestwelhip.nl. De showroom van Bestwelhip is elke eerste zaterdag van de maand geopend van 10.00 tot 16.00 uur en verder te bezoeken op afspraak. Een korte versie van deze tekst staat vandaag in Volkskrant Magazine. Hierin deel ik elke week bijzondere objecten en adressen.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑