...

Tip! De Fabrikeur Tilburg uitverkoop industrieel go with the vlo

Gepubliceerd op 5 mei, 2018 door Danny Post

0

De Fabrikeur sluit: profiteer van megakortingen!

Einde van een tijdperk. De Fabrikeur, groots in industriële meubels en vintage woonaccessoires, stopt ermee. Maar niet voordat op het hele assortiment nog even gigantische kortingen worden gegeven. Die lopen op tot wel vijfenzeventig procent.

Eigenaar Geert van Hoesel vindt het welletjes geweest. Hij runde De Fabrikeur vijfenhalf jaar met veel bevlogenheid, maar de dagelijkse praktijk van zo’n webshop en fysieke winkel gingen hem niet in de koude kleren zitten. “Het waren bewogen jaren en een prachtig avontuur,” zegt hij. “Leuke klanten, handelaars en mooie ervaringen. Maar helaas moet ik erkennen dat het vak van de handelaar niet aan mij besteed is en dus stop ik ermee. Het was een duurzaam vak, maar het voelt alsof ik me ergens anders nog nuttiger moet gaan maken.”
De komende weken staan in het teken van een grote opheffingsuitverkoop. Alle lampen, kasten, stoelen, maar bijvoorbeeld ook de bijzondere meubelstukken die Geert zelf maakte van oude machineonderdelen en bouwmaterialen mogen weg voor een fractie van hun originele prijs.

De Fabrikeur vintage meubels Tilburg go with the vlo

Geert maakte vijfenhalf jaar geleden van zijn hobby zijn werk.

De Fabrikeur Tilburg opheffingsuitverkoop go with the vlo

De Fabrikeur bouwde in die tijd een glanzende reputatie op.

De Fabrikeur opheffingsuitverkoop Tilburg go with the vlo

Geert vindt het geweldig om van oude machineonderdelen en bouwmaterialen iets nieuws te maken.

De Fabrikeur ornament sale Tilburg go with the vlo

Zijn motto: “Weggooien kan altijd nog.”

De Fabrikeur kast Tilburg sale go with the vlo

Zo’n apothekerskast doet het geweldig in de badkamer, weet ik uit eigen ervaring.

Opheffingsuitverkoop De Fabrikeur go with the vlo

Arme mensen hebben tijdens de opheffingsuitverkoop een streepje voor.

Geert gaat stevig stunten. De kortingen zullen steeds verder oplopen: op 5 mei bedragen ze 25 procent, op zaterdag 12 mei dertig procent, op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei zijn ze zestig procent en op de zaterdagen 2 en 9 juni wordt het met vijfenzeventig procent bijna gratis weggeven. Wat overblijft, gaat naar het goede doel. “Uiteraard is er de mogelijkheid tot onderhandelen. We maken hele speciale prijzen voor iedereen met een krappe beurs. Dus ben je zo iemand of ken je zo iemand, dan heb je een streepje voor, want armoede sucks.”
Velen laten een traantje dat deze kanjer ermee ophoudt. Vooral Geerts eigen creaties waren one of a kind. Zijn lampen van naaimachine-onderdelen en tafels met stoere poten uit de schoenindustrie vond je nergens anders. Bovendien kostte zijn noeste handarbeid een fractie van wat je er in de Randstad voor zou moeten betalen. Talloze liefhebbers tuften dan ook speciaal voor De Fabrikeur naar Tilburg.
Ze zullen zich moeten haasten voor een afscheidsritje. Na 9 juni is dit industriële sprookje uit.

De Fabrikeur
Sint Bernadettestraat 4a
5017 AC Tilburg
Tel. 06-24860309
defabrikeur.nl

De Fabrikeur is op de bovengenoemde dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Kans maken op een gratis industriële hanglamp naar keuze in het weekend van 18 en 19 mei? Op de Facebook-pagina lees je er alles over: DeFabrikeur. De Fabrikeur is ook op afspraak geopend. Cash only.

 

De Fabrikeur meubels opheffingsuitverkoop go with the vlo

Na zaterdag 9 juni moet het hier leeg zijn. Met zulke hoge kortingen gaat dit zeker lukken.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑