...

Tip! Vendu Rotterdam algemene veiling juli 2019 go with the vlo

Gepubliceerd op 16 juli, 2019 door Danny Post

1

De gevaarlijke veilingen van Vendu (here I go again)

De veilingen van Vendu Rotterdam zijn gevaarlijk voor de portemonnee. Momenteel houden ze weer een online algemene veiling en je hebt een ijzeren wil nodig om niet mee te bieden.

Wat zei ik ook alweer in maart? Oh ja, de veilingen van Vendu Rotterdam waren voor mij off limits. Het verzet heeft kort geduurd, want ik heb zojuist een hoog bod uitgebracht tijdens hun online algemene veiling. Ik liet me vanmiddag naar hun kijkdag lokken (wie houd ik voor de gek, ik fietste er in een rechte lijn naartoe) en toen zag ik iets in de hoek van hun toonzaal wat ik héél graag wil hebben. Om Carice van Houten in Zwartboek te citeren: “Houdt het dan nooit op?”
Om mijzelf minder zwak te voelen, sleur ik jullie lekker mee in mijn faillissement. Jullie moeten écht de complete veilingcatalogus op de website van Vendu bekijken. De variatie tijdens deze algemene veiling is zoals altijd groot: van oude speelgoedgarages, matroesjkapoppen en beeldjes tot lampen, schilderijen en meubels. Ik spotte zelfs een klavecimbel.

Vendu Rotterdam klavecimbel algemene veiling go with the vlo

Vendu Rotterdam was voor mij eigenlijk verboden terrein…

Algemene veiling Vendu Rotterdam meubels go with the vlo

Het leuke aan de algemene veiling is de diversiteit.

Speelgoedgarages Vendu Rotterdam veiling go with the vlo

Ik zou deze speelgoedgarages allemaal wel willen hebben.

Algemene veiling Vendu Rotterdam art nouveau go with the vlo

Voorliefde voor spullen uit de jaren twintig en dertig? Wat dacht je hiervan?

Vendu Rotterdam veiling kinderwagens go with the vlo

Hoogbejaarde kinderwagens en hobbelpaarden.

Vendu Rotterdam schilderijen veiling go with the vlo

Traditiegetrouw gaan tijdens de algemene veiling veel mooie schilderijen onder de hamer.

Vendu Rotterdam veiling beelden tafel go with the vlo

Vergeef me, ik zeg nog even niet waarop ik bied. Bidden dat het me lukt!

Ik kan me voorstellen dat je na het zien van alle kavels mee wil bieden. Breng tijdig een bod uit. De schilderijen, boeken en prenten, tapijten en curiosa I lopen af op woensdagavond 17 juli, de curiosa II en meubels op donderdagavond 18 juli. Mijn vriendin Marlon appte me dat ze blij is dat ze op vakantie is. Sinds ik haar met het Vendu-virus besmette, blijft ze bieden. Afgelopen vrijdag haalde ze nog een gele stoel op die ze tijdens de laatste designveiling van Vendu kocht.
Mocht je nieuwsgierig zijn naar het object waar ik een bod op heb uitgebracht: het kavelnummer verklap ik lekker niet. Ik hou van jullie allemaal, maar het is eventjes ieder voor zich!

De volledige catalogus van de algemene veiling (plus de data van de andere veilingen van Vendu) vind je op vendurotterdam.nl

 

Veiling Vendu Rotterdam juli 2019 go with the vlo

Een mahoniehouten handwerkstoel met steekwerk uit de 19e eeuw.

Vendu Rotterdam veiling meubels lampen go with the vlo

Cool ding: timmermanskastje met koperen beslag uit 1920.

Vendu Rotterdam veiling kunst beelden go with the vlo

Nee, ik heb niet geboden op deze groene vogel. Al spookt hij nog wel door mijn hoofd.

Vissersspel Vendu Rotterdam algemene veiling go with the vlo

Er worden prachtige oude spellen geveild.

Vendu Rotterdam veiling houdt het dan nooit op go with the vlo

Twee items die worden aangeboden tijdens de kunst- en antiekveiling in november. Ik word nu al gek.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurOne Response to De gevaarlijke veilingen van Vendu (here I go again)

  1. Pingback: Venduehuis Rotterdam | vendurotterdam.nl | Inloggen - Inlogn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑