...

Lelijk ding Portret Matthijs van Nieuwkerk Hoek van Holland

Gepubliceerd op 25 augustus, 2014 door Danny Post

0

De kunstenaar draaide doorrrrrrr!

Alleen voor de ware fijnproever, deze zéér vrije interpretatie van VARA-haantje Matthijs van Nieuwkerk. Of wacht eens, is het eigenlijk Keith Bakker? Of Thomas Berge? 

Zo gek: dit a-dem-be-ne-mende portret van Matthijs van Nieuwkerk is nog altijd niet verkocht. Ook vorige maand wist het Vara-icoon geen publiek te trekken op de carboot in Hoek van Holland. Gelukkig voor kunstliefhebbers gaat hij op de laatste zondag van deze maand in de herkansing. Dus sla je slag. Nu de presentator heeft aangegeven dat het tiende seizoen van DWDD wellicht zijn laatste wordt, is dit een fijn aandenken aan zijn ijdele frons en pruilmondje en intellectuele gereutel over de geneugten van symfonische rock. Heb je niet zoveel met de blonde ragebol? Geen probleem. Kijk goed en je ontdekt ook een flinke scheut Keith Bakker en Thomas Berge in de beeltenis. De attente maker creëerde voor ieder wat wils!

De eerstvolgende kofferbakmarkt in Hoek van Holland vindt plaats op zondag 31 augustus. Locatie: Koningin Emmaboulevard, op twee minuutjes lopen van station Hoek van Holland Strand. Meer weten? evenementenhoekvanholland.nl

Matthijs van Nieuwkerk collage carboot Hoek van Holland

Von Wallenstein. DWDD is keihard werken, bewijst dit portret.

 

Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑