...

Tip! Pasen vlooienmarkten rommelmarkten 2018 go with the vlo

Gepubliceerd op 30 maart, 2018 door Danny Post

0

Drie grote vlooienmarkten voor de paasdagen

Tijdens het paasweekend worden zoals altijd een heleboel vlooienmarkten georganiseerd. Drie toppers die je zeker het huis uit zullen lokken.

Zondag 1 april, Car Boot Sale Oss
De weersvoorspellingen zijn niet goed, maar in Oss zien ze het zonnig in. Tijdens de Car Boot Sale in recreatiegebied de Geffense Plas gaat het gewoon droog blijven. Het is de grootste kofferbakmarkt van Brabant en qua locatie ook een van de mooiste. Rond het water doen honderden verkopers goede zaken. Kun je deze zondag niet? Op 22 april is alweer de volgende. Tijd: van 08.30 tot 15.30 uur. Gielekespad 10 in Oss, carbootsale.nl.

Car Boot Sale Oss kofferbakmarkt go with the vlo

In april toevallig twee keer, maar normaal vindt de Car Boot Sale één keer per maand plaats.

 

Zondag 1 en maandag 2 april, Snuffelmarkt Brabanthallen Den Bosch
Deze grote markt kent een lange geschiedenis. Ik kwam er als kind al. Toen moest je je nog een weg banen door dikke nicotinewolken, maar inmiddels is het er alweer jaren rookvrij. Een mix van duurder antiek uit grootmoeders tijd en de zolderopruimingen van particulieren. Laat je verrassen. Ik kocht er ooit een te gekke plafondlamp uit de jaren vijftig waar ik nog iedere dag blij mee ben. Tijd: 09.00 tot 16.30 uur. Diezekade 2 in Den Bosch, dewitevenementen.nl

Den Bosch Brabanthallen vlooienmarkt go with the vlo

De snuffelmarkten in de Brabanthallen zijn een begrip. In de glorietijd van Salt-n-Pepa kwam ik er al.

 

Maandag 2 april, Supersnuffel Evenementenhal Gorinchem
De vlooienmarkten in de Evenementenhal Gorinchem zijn nog niet zo heel bekend. Raar, want ik vind ze echt de moeite waard. Gezellig, een gevarieerd aanbod en veel kramen. Deze maandag staan er zo’n vijfhonderd. Ik vermaak me altijd uitstekend. Al verbaasde ik me wel een keer over de Hitler-beeldjes die een verkoper aanbod. Kennelijk kende zijn handelsgeest geen grenzen. Tijd: 09.00 tot 16.30 uur. Franklinweg 2 in Gorinchem, vlooienmarkten.nl.

Vlooienmarkt Evenementenhal Gorinchem go with the vlo

Deze jongetjes weten het ook: je bent gék als je op maandag niet even richting Gorinchem gaat.

 

Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑