...

Tip!

Gepubliceerd op 13 oktober, 2016 door Danny Post

0

Een hysterische kitschkerst met Kylie Minogue

Het kerstconcert dat Kylie Minogue vorig jaar gaf in de Londense Royal Albert Hall was zo’n doorslaand succes dat de diva op herhaling gaat. Op 9 en 10 december kunnen fans genieten van twee avonden die bol staan van de glitter, kerstklassiekers en een hyperblije sfeer die nog dagen aan je kleeft. De kaartverkoop begint morgen, op vrijdag 14 oktober.

Ik had het wel verwacht. Toen ik vorig jaar december na Kylie’s allereerste kerstconcert de Royal Albert Hall in Londen uitliep (lees: uitstuiterde), kon ik me gewoon niet voorstellen dat de zangeres het daarbij zou laten. Ik heb zelden zo’n uitgelaten stemming meegemaakt. Zo’n vijfduizend fans gingen compleet uit hun dak. Zoals je kon lezen, zien én horen in mijn verslag van die avond, was het een van de allerleukste concerten die ik ooit bezocht heb. Kylie zelf was ook overrompeld door de sfeer. “Jongens wat een feest,” jubelde ze bij het laatste nummer. “Zullen we er een traditie van maken en dit voortaan ieder jaar doen?” En op Instagram plaatste ze een foto met de woorden: “Ik kan niet geloven wat er zojuist gebeurd is. Kylie Christmas in de Royal Albert Hall was beyond amazing. Deze avond zal ik nooit vergeten. Dank jullie wel!!!!”

kylie-kerstconcert-royal-albert-hall-go-with-the-vlo

Bepaald geen stille nacht. Kylie, haar dansers en het orkest gooiden de beuk erin.

kylie-christmas-concert-lol-kerst-go-with-the-vlo

De enige vrouw voor wie ik zo’n idioot kerstmutsje opzet.

kylie-kerst-royal-albert-hall-go-with-the-vlo

Zelfs als je geen diehard fan van de kabouterdiva bent, zul je de avond van je leven hebben.

Op herhaling dus en niet één, maar zelfs twee keer. Kylie, haar dansers en het orkest zullen op zowel vrijdag 9 en zaterdag 10 december aantreden. Hoe de shows er precies uit gaan zien? Niemand die het nog weet. Kylie doet er plagerig het zwijgen toe. Maar dat ze net als vorig jaar een aantal bekende artiesten uitnodigt om de kersthits met haar mee te zingen, is zeker. Toen stonden Chrissie Hynde van The Pretenders en haar zus Dannii Minogue plotseling naast haar (ik hoor nog het gebrul vanuit de zaal) en er wordt gefluisterd dat ditmaal Robbie Williams de piek op Kylie’s kerstboom zal zijn. Robbie en Kylie doken onlangs de studio in voor een nieuw nummer, een soort vervolg op hun duet Kids van zestien jaar geleden. Ik laat me gewoon lekker verrassen. Want ja, natuurlijk ga ik weer. Ik kan me geen beter kerstfeestje voorstellen.

De belangstelling voor A Kylie Christmas 2016 is enorm. Vandaag was er al een kleine pre-sale en die kaarten vlogen weg. De officiële verkoop voor beide concerten start morgenochtend 14 oktober om negen uur Engelse tijd via de website van de Royal Albert Hall: royalalberthall.com

 

Kylie Christmas album Royal Albert Hall muziek

Als je gaat: Kylie’s kerstplaat is de perfecte manier om in de stemming te komen.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑