...

In de etalage In de etalage groene sixties bank go with the vlo

Gepubliceerd op 20 maart, 2019 door Danny Post

0

Een Scandinavische bank om te zoenen

In de rubriek In de etalage bieden volgers van Go with the Vlo hun mooiste vintage objecten te koop aan. Deze week neemt Danny Rietkerk – met bloedend hart – afscheid van zijn stijlvolle groene bank uit de jaren zestig. “Er mankeert helemaal niks aan.”

Het gaat niet makkelijk worden om deze prachtbank aan een nieuwe eigenaar over te dragen. Dat weet de Haarlemmer Danny Rietkerk nu al. Maar het moet. “Ik heb onlangs een nieuwe woning gekocht. Omdat de huiskamer een stuk ruimer is, kreeg ik plek voor een grotere bank. Die heb ik inmiddels aangeschaft, waardoor ik nu twee banken heb. En dat is een beetje veel.”
De bank is qua look typisch jaren zestig. “Ze is van Scandinavische komaf en heeft een fijne mosterdgroene zigzagprint. Er mankeert helemaal niks aan.”

In de etalage Danny Rietkerk sixties bank go with the vlo

Begrijpelijk dat Danny het afscheid moeilijk vindt. Wat een geweldige bank!

Bank sixties retro vintage te koop go with the vlo

De zigzagstof is als nieuw.

In de etalage retro sixties bank go with the vlo

Deze Scandinavische kanjer staat in Haarlem.

Dat de bank er zo goed uitziet, heeft een simpele reden. “Ik kocht de bank drie jaar geleden bij Decennia Design in Tilburg en zij hebben haar compleet opnieuw laten stofferen. Ook werd ze van een nieuwe binnenvoering en kussens voorzien.” Danny betaalde destijds 1.300 euro voor de bank. Wat is zijn vraagprijs? “In principe duizend euro, maar onderhandelen mag altijd.”

Interesse? Mail Danny: humtiedumtie123@gmail.com. Je moet de bank zelf in Haarlem ophalen. Verkoop je zelf een bijzonder object met een verhaal? Mail een stel goede high-res foto’s (liefst ook één waarop je met het item poseert) plus wat achtergrondinfo naar info@gowiththevlo.nl o.v.v. ‘In de etalage’ en dan plaats ik een oproep.

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑