...

Tip! Garage sale Erwin Olaf fotograaf Amsterdam go with the vlo

Gepubliceerd op 29 oktober, 2019 door Danny Post

0

Erwin Olaf houdt grote uitverkoop

Topfotograaf Erwin Olaf ruimt op. Aanstaande donderdag organiseert hij een garage sale waarbij hij een heleboel items van de hand doet. Een buitenkans voor de echte fans.

Erwin Olaf is een van Nederlands beste en bekendste fotografen. Van zijn grensverleggende naaktseries uit de jaren tachtig tot de keurigere portretten van Wim-Lex, Max en de kids, zijn foto’s behoren tot ons nationale erfgoed. In veertig jaar bouwde hij een imposant oeuvre op.
Met zo’n lange carrière moet je af en toe opruimen. Overmorgen gooit Erwin de deuren van zijn Amsterdamse fotostudio open en mag iedereen tussen zijn ‘afdankertjes’ snuffelen.

Garage sale Erwin Olaf go with the vlo

Erwin Olaf is een eigenzinnig genie. Verwacht dus een eigenzinnige uitverkoop.

Garage sale Erwin Olaf fotograaf go with the vlo

Zien we Máxima en andere bekende kennisjes donderdag ook tussen zijn spullen graaien?

Erwin haalt echt flink de bezem erdoor. Hij verkoopt een deel van zijn verzameling fotoboeken, fotovergroters, rekwisieten die hij tijdens fotoshoots gebruikte, talloze stoffen, kleding, oude knuffels en nog veel meer. Ik verwacht dat het aardig druk zal worden tijdens zijn garage sale. Dit is dé kans om iets persoonlijks van de meester te bemachtigen.

De garage sale van Erwin Olaf vindt plaats op donderdag 31 oktober in zijn fotostudio aan de IJselstraat 26-28 in Amsterdam (Rivierenbuurt). Tijd: 17.00-21.00 uur. Cash only.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑