...

VerzamelaarsJaarbeurs

Datum: 17 november 2018

Tijd: van 09:00 tot 17:00

Adres: Jaarbeursplein 6

Plaats: Utrecht

Website: http://www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

Tweemaal per jaar is de VerzamelaarsJaarbeurs zonder meer de plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek of tweedehands spullen. Bekijk vooral de foto’s van de beurs » om een beeld te krijgen van de afmeting en de sfeer, of om nog even lekker na te genieten.

Verdeeld over vijf hallen bieden meer dan 1.000 deelnemers honderdduizenden voorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design woon – en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen – en buitenlandse specialisten aanwezig.

De VerzamelaarsJaarbeurs blijft de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen. Vast onderdeel van de VerzamelaarsJaarbeurs is bovendien de Mega Platen & CD Beurs » Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd’s, dvd’s en allerlei popsnuisterijen.

Elke VerzamelaarsJaarbeurs verschijnt de Beursspecial met achtergrondinformatie en de plattegrond van de beurs. Tijdens de beursdagen ligt die klaar voor bezoekers bij de kaartcontrole ingang van hal 8 & 9. De Verzamelkrant (voorheen magazine Verzamelen) bevat ook tweemaal per jaar de complete beursspecial.

ONLINE VOORVERKOOP:*

Volwassenen: € 12,50 (geen extra kosten)
Passe-partout (twee dagen kaart) € 22,00 (geen extra kosten)
Kinderen t/m 11 jaar: gratis
* De prijzen in de voorverkoop zijn geldig tot en met 10 november 23.59 uur.

Toegangsprijzen aan de kassa:
Volwassenen: € 14,-
Passe-partout (twee dagen kaart) € 24,00
Kinderen t/m 11 jaar: gratis


Omhoog ↑