...

Rommelmarkt: Bring your own kleedje

Datum: 24 juni 2018

Tijd: van 10:00 tot 17:00

Adres: Cruquiusweg 140

Plaats: Amsterdam

Website: http://qru.amsterdam/event/rommelmarkt-bring-your-own-kleedje-24juni/

QRU organiseert een Rommelmarkt in Amsterdam Oost op de Cruquiusweg 140 op zondag 24 juni. Verzamel je oude spulletjes en claim je kleedje voor binnen of buiten.

Exposanten:
Voor exposanten bedragen de kosten € 15. Neem je eigen kleedje mee. Je krijgt een grondplek maar bent ook vrij om een tafel mee te nemen. Zolang het past binnen je plek. Meld je aan via het contactformulier op de website van QRU ==> http://qru.amsterdam/event/rommelmarkt-bring-your-own-kleedje-24juni/. Je krijgt dan een plek toegewezen per mail.

De kosten dienen op de dag zelf bij aanvang voldaan te worden. Op de dag zelf graag vanaf 08:00 uur melden. Er geldt een borg van € 10. Die krijg je aan het einde van de dag terug na het opruimen van de aangewezen plek. Let op: maximaal 1 kleedje per persoon. De afmeting bedraagt 4m bij 2m.

Bezoekers:
Ga op koopjesjacht bij het veelzijdige aanbod of kom genieten in ons gezellige café met muziek. Volwassenen betalen € 2 toegang // kinderen gratis. Aanvang voor bezoekers, 10:00 uur. De rommelmarkt eindigt om 17:00 uur. Gratis parkeren 🙂

QRU Café
Er is een gezellig café aanwezig voor een hapje en een drankje!

Lokatie
Cruquiusweg 140
1019 AK Amsterdam


Omhoog ↑