...

Spring Fair Slot Zeist

Datum: 23 maart 2019

Tijd: van 10:30 tot 16:30

Adres: Zinzendorflaan 1

Plaats: Zeist

Website: https://www.brocantefairs.com/

Spring Fair Slot Zeist 23 en 24 maart 2019

Home Garden Brocante

Het prachtige Slot Zeist in Zeist is zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 het toneel van de Spring Fair. Vele standhouders bieden die dagen stijlvolle, gezellige, romantische en bijzondere waar aan. Producten met een verhaal en verleden, bloemen, planten en lekkere snoeperijen…

Beiden dagen kunnen bezoekers door de tuinen van Slot Zeist wandelen op zoek naar spulletjes voor in en om het huis. Deze woonaccessoires zijn voornamelijk spullen van markten uit Frankrijk en België.. De stijl is wat ‘sleets’, hetgeen inhoudt dat het doorleefd is. De woonproducten zijn een selectie uit een verscheidenheid van stijlen en periodes. Denk aan vrouwelijke boudoirs, charmant speelgoed, prachtige meubels, kerk relikwieën en nog veel meer.

De Spring Fair is van 10.30 tot 16.30 uur geopend voor publiek. De entreeprijs bedraagt € 6,- per persoon en toegangskaarten kunnen aan de kassa worden gekocht.

Over Slot Zeist
Slot Zeist is gebouwd in de 17e eeuw en ontworpen door architect Jacobus Roman. Het slot was het lustoord van Willem Adriaan van Nassau en ademt vandaag de dag de sfeer van vroeger uit. Het slot is gevestigd aan de zuidkant van Zeist in een soort van groene long. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich een gratis parkeerplaats met 300 plekken, ook voorzien van 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Daarnaast zijn er twee parkeergarages (betaald, capaciteit 275 plekken) op 5 minuten loopafstand op het Rond.

Voor meer informatie: www.brocantefairs.com


Omhoog ↑