...

Brocantemarkt Venlo

Datum: 29 september 2019

Tijd: van 11:00 tot 17:00

Adres: Vleesstraat 81

Plaats: Venlo

Website: https://thejostijdloos.nl/brocantemarkt/

Van april t/m november organiseert TheJo’s Tijdloos op diverse zondagen, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocantemarkt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat ‘De Vleesstraat’ en op steenworpafstand van winkelcentrum ‘De Maasboulevard’.

Venlo, de stad aan de Maas met een oud centrum, ligt in het grensgebied van Noord Limburg. Daarom trekt Venlo wekelijks veel Duits winkelpubliek. Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek- en brocantemarkt. Er is plaats voor +/- 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter zal krijgen. Brocanteurs uit Limburg, maar ook van ver daar buiten, bieden een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage aan.

Brocante en vintage, een stijl die helemaal past in de huidige woontrend.

De entree is gratis!

Voor de gasten is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt en voor een lekker stuk Limburgse vlaai of een verkoelende versnapering strijkt u neer bij de horecagelegenheid De Baek tegenover de markt. Verder heeft de winkelstad Venlo natuurlijk nog veel meer te bieden. Als u via de oude Maasbrug Venlo binnenrijdt zullen de wachters van Tajiri u al verwelkomen. Venlo heeft een historische binnenstad en een bezoekje aan de musea Bommel van Dam en het Limburgs museum zijn zeer zeker de moeite waard.

Kortom, zoekt u een gezellig zondags uitje? En bent u nog op zoek naar dat ene unieke item met een verhaal? Kom dan lekker struinen bij de antiek- en brocantemarkt in Venlo!

Graag tot ziens!


Omhoog ↑