...

Flea your style Once Upon a Time in Hollywood Brad Pitt Minnetonka laarsjes go with the vlo

Gepubliceerd op 25 augustus, 2019 door Danny Post

0

Everybody loves Brad’s Minnetonka’s

De ‘indianenlaarsjes’ van Brad Pitt stelen alle aandacht in Once Upon a Time… in Hollywood. Iedereen wil ze hebben. Ik ook. Gelukkig heeft Minnetonka ze opnieuw uitgebracht.

Foto’s: Columbia Pictures, Minnetonka

Ik heb Once Upon a Time… in Hollywood gezien en ik vind het een geweldige film. Het verhaal met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie is flinterdun, maar regisseur Quentin Tarantino brengt een mooie en verrassende ode aan het te vroeg gestorven stijlicoon Sharon Tate (voor wie het verhaal niet kent: de hoogzwangere actrice en enkele vrienden werden in de nacht van 9 augustus 1969 afgeslacht door de Manson Family).
Verder is de mode fantastisch. Topstyliste Ariane Phillips, die ook al jaren verantwoordelijk is voor de look van Madonna, leefde zich compleet uit tijdens het aankleden van de cast. Truckerjacks, felle coltruien, Hawaii-shirts, strakke leren jasjes, grote zonnebrillen, flared jeans, minirokjes, Nancy Sinatra-laarzen, je wordt om de oren geslagen met de meest groovy outfits.
De grootste scene stealers zijn de mocassin laarsjes van Brad Pitt. Minnetonka lanceerde ze in 1969, het jaar waarin de film zich afspeelt. Eigenlijk zijn de laarsjes best fout, maar aan de voeten van Brads personage, de laconieke stuntman Cliff Booth, worden ze ineens supercool.

Once Upon a Time in Hollywood Tarantino mode go with the vlo

Once Upon a Time… in Hollywood is een feest als je van de mode uit de jaren zestig houdt.

Minnetonka laarsjes Brad Pitt Once Upon a Time in Hollywood go with the vlo

Ik kon mijn ogen niet van Brads laarsjes afhouden.

Minnetonka laarsjes Brad Pitt Once Upon a Time in Hollywood go with the vlo 2

Minnetonka bracht het vijftig jaar oude ontwerp recent opnieuw uit. Slimme actie!

Once Upon a Time in Hollywood Sharon Tate Margot Robbie go with the vlo

De laarzen van Margot Robbie (Sharon Tate) zijn overigens ook niet te versmaden.

Ik wil nu ook een paar Minnetonka’s, heb ik besloten. En ik ben niet de enige. In buitenlandse media en op andere blogs worden Brads ‘Two Button Boots’ een van de must-have items voor dit najaar genoemd. Het is niet nodig om te speuren naar vintage exemplaren (wel leuk!), want Minnetonka heeft de laarsjes onlangs opnieuw uitgebracht. Ze maken deel uit van hun Heritage Collection voor dames en heren. Je kunt ze onder meer hier kopen. Eén paar kost 119 euro.
De truc is wel om de Minnetonka’s net als Brad met een zekere scruffy stoerheid te dragen. Combineer ze met licht versleten jeans, een T-shirtje met een lekkere vintage print, een strak spijkerjasje en een pilotenbril met bruin getinte glazen. Nog een beetje lijzig praten à la Brad en je bent helemaal het baasje. Ik ben al druk aan het oefenen!

De film Once Upon a Time… in Hollywood draait in vele Nederlandse bioscopen. Voor meer informatie over Minnetonka (ook hun andere laarzen en schoenen): minnetonkamoccasin.com.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑