...

Lelijk ding Versace bank nep rommelmarkt Rotterdam

Gepubliceerd op 21 juli, 2014 door Danny Post

Faux Versace zithoek

Goud, luipaard en Medusahoofden. Komt het je bekend voor? Deze nep-Versace droom is zo lelijk dat onze traanbuizen bloed opgeven. Maar goedkoop zijn de banken en tafel niet.

Er was een tijd dat elke Rachel Hazes-wannabe zo’n zithoek in huis móest hebben. Wie net als Dré’s knapperige echtgenote hield van ‘stijl en klasse’ holde naar Kimberly’s Meubeldesign op de hoek om een faux Versace bankstel aan te schaffen. Bij voorkeur in combinatie met een glazen tafel, want daarop was gemorste sigarettenas heerlijk eenvoudig af te nemen met een nat doekje. Bovendien leek je door de crèmekleurige kleurtonen nóg diarreebruiner.
Dat deze twee beeldschone banken op de Rotterdamse rommelmarkt belandden, vinden we dan ook on-ge-loof-lijk. En hoe gek, wéér bij de (vanzelfsprekend) hoogblonde verkoopster die onlangs ook al zo’n gorgeous hoerenmadam slaapkamermeublement in de aanbieding had. Waar duikt ze zulke topstukken toch telkens weer op? Maar wees gewaarschuwd: voor zoveel klassiek design betaal je wel. Een pafferella met gruizige bootwerkersstem die afgelopen zaterdag belangstelling toonde, wilde ter plekke een heel pakje Marlboro opvreten toen ze de prijs hoorde: 750 euro. Let wel: de tafel is niet inbegrepen. Die kost nog eens 250 euro. De verkoopster triomfantelijk: “Maar die is dan ook ingelegd met echt Swarovski-kristal hè?”

De Rotterdamse vlooienmarkt vindt elke dinsdag en zaterdag plaats op de Binnenrotte, achter de Laurenskerk. Tijd: 9-16 uur.

Lelijke faux Versace zitbank rommelmarkt Rotterdam

Zo’n glazen tafel is ideaal om op te snuiven, lacht Donatella. Hollen, misschien staat hij er morgen nog!

 
Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteurOmhoog ↑