...

Gespot toonbank-vintage-go-with-the-vlo

Gepubliceerd op 6 september, 2017 door Danny Post

0

Geef deze toonbank een nieuw leven als dressoir

Een oude toonbank doet het bijzonder goed als dressoir. Dit exemplaar staat nu te koop op Marktplaats. Ik zeg: afrekenen en meenemen. 

Het is een van de topstukken in ons huis: de ruim vijftig jaar oude toonbank die ik ooit kocht bij Artdeco Style & Light in Delft. Iedereen die voor het eerst bij ons op visite komt, maakt er een opmerking over. Eén vriendin is er zo verliefd op, dat ze regelmatig grapt dat ze hem graag erft indien ik eerder het loodje leg dan zij. Nu ben ik nog lang niet van plan om dood te gaan (er zijn nog zoveel vlooienmarkten, kringlopen en antiekwinkels die ik moet bezoeken), dus hopelijk kan ze iets met deze eveneens prachtige toonbank die ik spotte op Marktplaats?

vintage-toonbank-marktplaats-go-with-the-vlo

Uit eigen ervaring weet ik dat die lades hartstikke handig zijn om je laatste vintage vondsten in te etaleren.

toonbank-vintage-go-with-the-vlo-4

Kleine beschadigingen die mij persoonlijk niet zo storen.

vintage-toonbank-marktplaats-go-with-the-vlo-2

Je kunt er natuurlijk ook achter gaan staan en winkeltje spelen.

Volgens de advertentie is de twee meter lange toonbank afkomstig uit de jaren dertig, maar ik denk zelf dat ze ongeveer twee decennia later gemaakt is. Zoals je op de foto’s kunt zien, vertoont het witte blad enkele kleine beschadigingen. Deze zijn echter niet dramatisch. “Met een heel klein beetje liefde kan dit fantastische meubel een pronkstuk worden in uw huis of winkel,” aldus de verkoper. Fingers crossed dat mijn vriendin een bod doet als ze dit leest. Dan kan ik eindelijk weer lekker leven zonder 24/7 haar hete aasgierenadem in mijn nek te voelen.

Vrij bieden. Bekijk de hele advertentie op marktplaats.nl.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑