...

Free Vlo Seventies tegeltableau tafel keramiek retro go with the vlo

Gepubliceerd op 22 april, 2019 door Danny Post

0

Gratis paascadeau: tegeltableau uit de seventies

Iemand interesse in dit tegeltableau? Je kunt het zo van me krijgen.

Terugkomend van een dagje fietsen, zag ik vlakbij mijn huis dit tegeltableau uit een container steken. Ik besloot door te fietsen, ik kan immers niet de hele wereld redden, maar thuis begon het toch te knagen. Misschien maak ik er iemand anders blij mee? Dus stapte ik (vintagejunkie!) weer op de fiets en haalde ik hem alsnog op. Wie wil dit zonnige tableau hebben?

Tegeltableau tafel jaren zeventig keramiek go with the vlo

Save me! Het tableau ving precies de zonnestralen toen ik langsfietste. Alsof het zo moest zijn.

Tegels tableau keramiek jaren zeventig go with the vlo

Ik heb de tegels al schoongemaakt. Nu is iemand anders aan zet.

Tegeltableau keramiek seventies retro go with the vlo

Het hout van de onderkant is gaar en de poten ontbreken. Hier zul je iets op moeten verzinnen.

Het tableau is 31 centimeter breed en 77 centimeter lang en de tien keramische tegels zijn gevat in een strakke chromen lijst. Het is vrijwel zeker de bovenkant van een bijzettafel uit de jaren zeventig. Qua ontwerp heeft het veel weg van de kleurrijke Belarti-tafels uit diezelfde periode.
Ik heb nog in de container gespit om te zien of de chromen poten erbij lagen, maar helaassss… Je zult een nieuw onderstel moeten bouwen van chroom of hout. Of als je niet zo handig bent, kun je het tableau natuurlijk ook ter decoratie aan de muur hangen.

Weet jij een mooie toekomst voor dit tableau? Mail naar info@gowiththevlo.nl en dan kun je het gratis bij mij in Schiedam ophalen. Opsturen kan ook, maar dan betaal je wel verzendkosten.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑