...

Tip! Zomermarkt Emmaus Haarzuilens go with the vlo

Gepubliceerd op 24 augustus, 2016 door Danny Post

0

Grote zomermarkt bij Emmaus Haarzuilens

Op zondag 28 augustus staat Emmaus Haarzuilens op zijn kop. De kringloop organiseert dan zijn jaarlijkse zomermarkt. En die is deze keer extra afgeladen met mooie spullen. 

Eens in de zoveel weken móet ik even naar een verkoopdag van Emmaus Haarzuilens. Ik krijg last van ontwenningsverschijnselen als ik te lang wegblijf. Beeld je dus eens in hoe ik me voel sinds ik vernam dat een van de beste Nederlandse kringlopen aanstaande zondag op zijn terrein weer een zomermarkt organiseert. Verdomme, dan lig ik net met mijn kont op het strand van Sicilië! Inderdaad ook heel tof, maar dit is de tweede klap die ik in korte tijd te verduren krijg. Op zaterdag mis ik ook al de mega rommelmarkt in Hattem. Misschien moet ik mijn vakanties voortaan beter op de vlooienmarktenagenda afstemmen. Nu voel ik me net een cokehead die hoort dat een Colombiaans drugskartel een stuntverkoop houdt terwijl hij een weekendje de stad uit is. Van ellende begint mijn neus gewoon een beetje te bloeden.

Emmaus Haarzuilens kringloop markt go with the vlo

De jaarlijkse zomermarkt is nóg leuker dan de normale verkoopdagen van Emmaus Haarzuilens.

Emmaus Haarzuilens zomermarkt menigte go with the vlo

Dat weten trouwe klanten ook…

Emmaus Haarzuilens zomermarkt go with the vlo

“Ik voel heel wat hete adem in mijn nek.”

Emmaus Haarzuilens zomermarkt speelgoed go with the vlo

Ik lieg niet als ik zeg dat deze kringloop in het dorpje Haarzuilens telkens weer verrast.

Emmaus Haarzuilens zomermarkt boeken go with the vlo

Koopjesparadijs. Handelaren en stylisten weten de weg naar de loodsen blindelings te vinden.

Emmaus Haarzuilens kringloop gekte go with the vlo

Hier heb je geen vrienden, alleen concurrenten.

Dat ik de jaarlijkse zomermarkt misloop, doet extra pijn omdat het ditmaal een speciale editie is. Aangezien Emmaus Haarzuilens vijftig jaar bestaat en Emmaus Nederland zestig jaar staan op het gras ook kraampjes van andere Emmaus-kringlopen. Ze verkopen hun mooiste spullen tegen leuke prijsjes. Verder treden de band Spinvis en De Fanfare van de Eerste Liefdesnacht op en is er een modeshow. En dat alles wordt omlijst door de drie enorme loodsen vol met kleding, serviesgoed, lampen, speelgoed, boeken, platen en meubels waar Emmaus Haarzuilens om bekendstaat. Mocht je besluiten om te gaan: tandenknarsend wens ik je ontzettend veel plezier. Ga ik nu even héél hard op zoek naar leuke vlooienmarkten en vintagewinkels op Sicilië!

Emmaus Haarzuilens
Eikstraat 14
3455 SJ Haarzuilens
Tel. 030-6771540
emmaus-utrecht.nl

De zomermarkt vindt plaats op zondag 28 augustus en duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Let op: door deze markt vervalt de zaterdagverkoop op 27 augustus. Emmaus Haarzuilens is normaal gesproken open op de woensdagen van 13.00 tot 16.00 uur plus elke laatste zaterdag van de maand van 11.00 tot 13.00 uur. Pinnen is niet mogelijk dus neem genoeg contant geld mee. Nog een tip: combineer de zomermarkt met de Groene Hart Zomerfair die in de buurt wordt gehouden.

 

Emmaus Haarzuilens boeken go with the vlo

De verkopers in het boekendoolhof wachten je vol enthousiasme op. Tot zondag! 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑