...

Vlo nieuws Vrouw bedolven onder krantenverzameling

Gepubliceerd op 17 juni, 2014 door Danny Post

Haar leven in puin

Ben je een verzamelaar met hoarder-trekjes? Laat de horrordood van Beverly Mitchell een les zijn. De 66-jarige Amerikaanse werd verpletterd door haar eigen krantenverzameling.

De politie van Cheshire, Connecticut had er vorige week eventjes voor nodig om te beseffen dat Beverly Mitchell wel thuis was, maar niet meer leefde. Nadat de postbode op donderdag melding maakte van het feit dat de post van de oude dame zich opstapelde en agenten polshoogte kwamen nemen, leek er op het eerste gezicht niets aan de hand. Of nou ja, het huis was één grote opslagplaats van oud papier en andere rommel, maar zo kende de buurt zonderlinge Bev al jaren. Wellicht was ze een paar daagjes naar een hoarding-symposium?

Schreeuwende vrouw

“Nee, niet die extra dikke zaterdagbijlage!!!!!”

Zo plat als een zondagskrant
Een dag later ontdekte de politie echter de waarheid. De begane grond van Beverly’s woning was bezweken onder het gewicht van onder meer haar enorme krantenverzameling. Toen men voorzichtig een gat in het huis maakte en met een graafmachine de boel leeg begon te halen, werd -pas op zaterdag- in de kelder Beverly’s verpletterde lichaam ontdekt. Ze lag er waarschijnlijk al een week. Een tragisch einde van een vrouw die het verzamelen maar niet kon laten. Een buurvrouw: “Beverly was een hoarder to the extreme. Ze spaarde niet alleen kranten, maar alle soorten papier. Ze woonde in de kelder. Toen de vloer inzakte, kon ze geen kant op.” Brigadier Kevin O’Donnell die ter plekke was: “Het is triest, omdat we haar in het verleden zo vaak probeerden te helpen. Maar ze was een eenling die erg op haar privacy gesteld was.”

Wat er met de tienduizenden kranten gaat gebeuren, is nog onbekend.
 
Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

Tags: , , , ,


Over de auteurOmhoog ↑