...

Lelijk ding Hoerenbed Rotterdam rommelmarkt Binnenrotte

Gepubliceerd op 3 juli, 2014 door Danny Post

1

Hoerenmadam boudoir

Soms blijft fout gewoon fout. Zoals dit vermoeide kitschbed dat te koop is op de Rotterdamse Binnenrottemarkt. Wie is zo gek? De retro vlekkenmatrassen zijn inclusief.

Even kreeg ik een flashback naar de filmklassieker The Best Little Whorehouse in Texas uit 1982. Dolly Parton, die in gezellige ho-couture haar klantjes richting de slaapkamer sleurde. Maar daarmee geef ik dit bed echt veel teveel credit. Versleten, verlopen en bovenal ronduit lelijk, was het waarschijnlijk het werkterrein van een mistroostige ‘ouwehoer’ uit Rotterdam-Zuid. De meeste bezoekers van de rommelmarkt op de Binnenrotte liepen eergisteren dan ook met een grote bocht om deze lit de la prostituée heen. En dat is maar goed ook, want nadere inspectie wees uit dat de matrassen de souvenirs van menige sexnacht meedragen. Een wonderschoon vlekkenpallet van lichaamssappen. Toch interesse in deze morsige sponde? Aanstaande zaterdag wanneer de markt opnieuw plaatsvindt, staat hij er – en daar durf ik mijn gehele seventies servies om te verwedden – beslist weer. Zorg dan wel dat je ’s avonds een exemplaar van de oude Zwarte Lola-evergreen Ik doe ’t toch zo graag paraat hebt. Het maakt de retro-slutteske vibe net dat beetje af.

De Rotterdamse vlooienmarkt vindt elke dinsdag en zaterdag plaats op de Binnenrotte, pal achter de Laurenskerk. Tijd: 09.00-16.00 uur.

Hoerenbed Rotterdam rommelmarkt Binnenrotte Dolly Parton en Zwarte Lola

Waar blijven de klantjes? Ooit was dit bed drukker dan de A4 op maandagmorgen.

 

Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑