...

Tijdcapsule italiaanse-villa-te-koop-go-with-the-vlo

Gepubliceerd op 16 november, 2017 door Danny Post

0

Ronddolen in een afbrokkelende Italiaanse villa

Urban explorer Josh Yozura doolt rond in de mooiste verlaten gebouwen. Hier is een filmpje dat hij maakte in een 140 jaar oude Italiaanse villa. Josh raakte er superopgewonden van.

Een klein beetje achtergrondinfo: de villa werd in 1877 gebouwd door een Italiaanse graaf. In 1930 verliet zijn familie het sierlijke optrekje, omdat ze verhuisden naar een andere villa. Het pand was tijdens de Tweede Wereldoorlog in gebruik als schuilplaats en commandopost en werd in 1945 verkocht aan een dokter. In 2004 werd een zakenman de eigenaar. Hij beloofde om tien miljoen euro te steken in een grootschalige opknapbeurt, maar deed dat nooit.
Urban explorer en YouTube-ster Josh Yozura (Exploring with Josh) gluurde rond in de verlaten vertrekken. Zijn beeldverslag is zeer de moeite waard, maar je moet wel tegen zijn overdreven gekraai kunnen. Josh, voor de helft Canadees en voor de andere helft Oekraïens, is nogal van de superlatieven: “super excited”, “oh my god, it’s beautiful”, “this is amazing”, “look at all the freaking cobwebs everywhere”. Gelukkig kun je altijd nog het geluid uitzetten.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑