...

Lelijk ding dynasty-remake-alexis

Gepubliceerd op 20 mei, 2017 door Danny Post

0

Kijk en huiver: de eerste beelden van Dynasty 2.0

De eerste trailer van de remake van Dynasty is er. Alexis Colby would definitely not approve. Mijn God… om te janken zo slecht!

Ik meldde het al: er komt een nieuwe versie van de hitserie Dynasty aan. Ik zei toen ook dat ik sterk twijfelde of ik wel zou gaan kijken. Na het zien van deze eerste trailer weet ik het zeker: ik sla even over. Wat is dit beroerd. Plat, kinderlijk en met die zogenaamde campy humor slaan ze de plank finaal mis. Dynasty meets Gossip Girl meets De TV Kantine. Ik houd het lekker bij de Twitter en Instagram-accounts van Joan Collins, die in de oude Dynasty Alexis Colby speelde. De actrice post regelmatig klassieke momenten uit de serie. Ik vraag me af hoe lang het nog duurt voordat zij reageert op deze slappe hap. Ze broedt ongetwijfeld op een zalige gemene oneliner 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑