...

Kilosale kerstdagen-kilosale-vintage-go-with-the-vlo-2

Gepubliceerd op 26 november, 2016 door Danny Post

0

Jingle deal! Koop je kerstlook per kilo

Met de feestdagen voor de deur neemt ook de stress weer toe: wat trekken we aan? Bij de kilosales van The Vintage Rebel en Vintage per Kilo kun je de partykleding in bulk inslaan.

Hipsternacht, heilige nacht met The Vintage Rebel in Leeuwarden en Breda
Het team van The Vintage Rebel reist het hele land door. Na succesvolle kilosales in onder meer Groningen en Arnhem wordt op vrijdag 2 en zaterdag 3 december de Grote Kerk in Leeuwarden (Jacobijnerkerkhof 95) omgetoverd tot een reusachtig vintage paradise. Waar normaal vrome kerkgangers psalmen zingen, kun je nu jubelen van vreugde over de drie ton aan kleding en duizenden andere coole items. Vanwege kerst is er genoeg aanvoer van fluweel, pailletten en andere partypret dus je hoeft vooraf geen kruisje te slaan. Je slaagt geheid.

vintage-rebel-kilo-sale-go-with-the-vlo

Zo’n outfit die je bij de kilosale bijeen scharrelt, is toch veel cooler dan weer ZARA of Primark?

vintage-rebel-kilosale-shoppen-go-with-the-vlo

Gekte. Een bordje bij de deur zou wel op zijn plaats zijn: niet geschikt voor mensen met hartproblemen.

vintage-rebel-shoppen-kilo-go-with-the-vlo

All I want for Christmas is The Vintage Rebel!

vintage-rebel-kerstshoppen-go-with-the-vlo

Waarom kerstshoppen in Londen? Vrouwen en mannen kunnen dichtbij huis ook fantastisch slagen.

Is Leeuwarden te noordelijk voor je? The Vintage Rebel denkt ook aan het vintageminnende zuiden. Een week later, op zaterdag 10 en zondag 11 december, is er nog een kilosale in Electron Breda (Speelhuislaan 171). Bij beide sales is het principe hetzelfde: je rekent af naar gewicht en betaalt vijftien euro per kilo. Kom langs en look fab for less! Gratis entree. thevintagerebel.

 

Vintage per Kilo viert Rotterdams kerstfeestje
Als een forties dandy aan het kerstdiner? Zin om de eighties powerbitch uit te hangen? Laat je helpen door de fashionista’s van Vintage per Kilo. Op zondag 4 december storten ze een berg moois uit over de Exchange Hall van het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). Ze zijn al weken bezig om de tofste kledingstukken te selecteren. Trefwoorden zijn gala, winter, sierlijk, warm, kleurrijk en een gezellige dosis kitsch. Wie zichzelf wil optuigen als een flonkerende kerstboom zal beslist warmlopen voor de jurken en jasjes met gouden en zilveren versiersels.

vintage-per-kilo-sale-party-go-with-the-vlo

Aan kerstgroen geen gebrek.

vintage-per-kilo-feestjurk-go-with-the-vlo

Ga de concurrentie aan met de kerstballen in de boom en durf te schitteren.

vintage-per-kilo-kerst-go-with-the-vlo

Een goede tweedehands tas maakt je look af.

vintage-per-kilo-oorbellen-go-with-the-vlo

I’m dreaming of a gold kitschmas….

Net als bij The Vintage Rebel kost de kleding bij Vintage per Kilo vijftien euro per kilo. Je bent wel verplicht om je jas en tas in een locker op te bergen voor één euro. Dit is helaas nodig om potentiële kilodiefjes te ontmoedigen. Je treft vast een lange rij voor de deur, maar ga niet knokken. Bont en blauw zijn weinig feestelijke kerstkleuren. Gratis entree. vintageperkilo.com

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑