...

Free Vlo Koningsdag gratis buisframestoelen design corona go with the vlo

Gepubliceerd op 27 april, 2020 door Danny Post

0

Koningsdagcadeau: wil jij deze buisframestoelen?

Wat een saaie Koningsdag. Om toch een beetje licht in de coronaduisternis te brengen, geef ik deze twee mooie stoeltjes weg. Je moet ze wel opknappen. Ach, toch tijd zat!

Ik beken eerlijk: de laatste dagen begin ik toch lichtelijk chagrijnig te worden van dat thuiszitten. Ik bezoek af en toe de kringlopen in mijn woonplaats Schiedam die nog allemaal open zijn, maar ik mis de vlooienmarkten steeds erger. En dit is zo ongeveer de sufste Koningsdag ooit. Geen vrijmarktavonturen, geen onverwachte schatten, ik zit met een boek op het balkon. Begrijp me goed, dit is klein leed hoor. In mijn directe omgeving raakten verschillende mensen besmet met het coronavirus en het is afschuwelijk. Dus we moeten gewoon even doorbijten.
Ben je ook sikkeneurig vandaag? Misschien kan ik je opvrolijken. Onlangs trok ik deze twee vintage buisframestoelen uit een container en ik heb besloten om ze weg te geven.

Gratis buisframestoelen Koningsdag corona go with the vlo

Ze lagen zomaar in een container. Natuurlijk móest ik ze meenemen.

Gele bruisframestoel gratis Koningsdag go with the vlo

De gele stoel vind ik persoonlijk het leukst. Je wordt gelijk vrolijk van de kleur!

Gratis buisframestoelen achterkant Koningsdag corona go with the vlo

Ik heb zelf geen plek voor ze (ik heb al acht buisframestoelen in huis), dus daarom mogen ze weg.

Zwarte buisframestoel skai Koningsdag gratis go with the vlo

Klein scheurtje in het zwarte kunstleer. Dit kun je makkelijk fiksen.

Gratis buisframestoelen Koningsdag 2020 corona go with the vlo

Compleet ondersteboven van een van deze knapperds? Stuur me dan gauw een mailtje.

De ene stoel is bekleed met zwart skai, de andere stoel met dik geel plastic. Ze zijn gemaakt in de jaren vijftig of zestig. De zithoogte van de zwarte stoel is 47 centimeter (totale stoelhoogte 85 centimeter), die van de gele stoel 45 centimeter (totale stoelhoogte 76 centimeter).
Het zijn schoonheden met enkele gebreken. Aan de zijkant van de zwarte stoel zit een scheurtje in het kunstleer en de gele stoel is vuil en heeft roestplekken op het chromen frame. Er bestaan allerlei trucjes om die roest te verwijderen, zoals schuren met een prop aluminiumfolie. De stoelen zijn dus absoluut te redden. Wie gaat de uitdaging aan?

Wil je een van deze stoelen adopteren? Mail naar info@gowiththevlo.nl en vertel me op welke stoel je verliefd ben en wat je ermee gaat doen. Ik kies de twee leukste reacties uit en die mensen kunnen de stoelen dan gratis (en op anderhalve meter afstand) bij mij in Schiedam ophalen.

 

Gratis bruisframestoelen Koningsdag opknappertjes go with the vlo

De zwarte stoel heeft ook nieuwe pootdoppen nodig.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑