...

Vlo nieuws Kringloop Het Goed Schiedam

Gepubliceerd op 3 oktober, 2014 door Danny Post

Kringloopmania

Sopperdesop! Op zaterdag 4 oktober, morgen dus, is het weer Nationale Kringloopdag. Meer dan 180 kringloopwinkels smijten een dag met acties en kortingen. Thema: schatzoeken.

Terwijl de Dolle Dwaze Dagen in de Bijenkorf voortrazen en shoppers elkaar daar zes jaar de revalidatie in schoppen, gaan wij morgen liever los tijdens de Nationale Kringloopdag. Beter voor het haar en gezicht (niemand wil gescalpeerd en met een stel nagels in de oogballen weer de deur uit, hoe tof dat ene leren jasje ook was), maar ook stukken beter voor de portemonnee. Want traditiegetrouw regent het deze dag weer kortingen in ruim 180 kringloopwinkels verspreid door heel Nederland. En dat op items die toch al niet zo duur zijn. Win-win.

Kringloop sfeerbeeld winkel

Voor de Dolle Dwaze Kringloopdag hoef je gelukkig geen ongevallenverzekering af te sluiten.

Schathemeltje rijk
Thema van de Nationale Kringloopdag, waarop tevens wordt gevierd dat Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) twintig jaar bestaat, is ditmaal ‘Schatzoeken’. Of je nu kickt op grootmoederiaanse serviezen, geobsedeerd bent door Star Wars-memorabilia of kapot gaat aan een seventies placemat-verslaving, goede kans dat je morgen in een van de kringlopen jouw persoonlijke schat vindt. Bij het jagen wordt het je niet altijd even makkelijk gemaakt. In sommige winkels liggen de meest speciale schatten vakkundig verstopt. Maar speuren en zweten loont. Er zijn acties waarbij het vinden van schatten leuke kortingen opleveren. Voor meer informatie, ook over welke winkels in jouw buurt deelnemen (wij gaan in elk geval naar Kringloop Het Goed in Schiedam) kijk je op kringloopdag.nlHappy hunting…

Madonna naaktfoto's Het Goed Schiedam

Wie vindt als eerste Madonna’s oude naaktfoto’s?

 
Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

Tags: , , , , , , ,


Over de auteurOmhoog ↑