...

Gespot kringloop-twello-vintage-meubels-go-with-the-vlo

Gepubliceerd op 7 maart, 2017 door Danny Post

1

Lezerstip: neus eens rond bij Kringloop Twello

Vandaag geen spullen die ik zelf spotte, maar enkele meubels die lezeres Anne Dijkhof graag met jullie wil delen. Zij was vandaag bij Kringloop Twello en zag daar zo veel moois.

Ik kom bij een heleboel kringlopen in Nederland. Maar er zijn er genoeg waar ik nog niet geweest ben. Daarom vind ik het leuk als ik enthousiaste berichtjes krijg van lezers die hun favoriete kringloop aanprijzen. Vandaag mailde Anne Dijkhof me: “Hee! Ik zie op Go with the Vlo regelmatig kringlooptips voorbij komen en nu was ik net bij Kringloop Twello in mijn buurtje. Daar staan te gave spullen! Misschien leuk om te delen?” Kom maar door, zei ik en Anne stuurde me enkele foto’s van meubels die nu in deze winkel te koop worden aangeboden.

kringloop-twello-vintage-go-with-the-vlo

Vlo-lezeres Anne is elke week wel een keer te vinden in Kringloop Twello.

gouden-stoel-kringloop-twello-go-with-the-vlo-2

Gouden klaptroon. Met zo’n prijsje is-ie toch zo weg?

kringloop-twello-vintage-bureau-go-with-the-vlo-2

Zoekt je laptop nog een ouderwetse basis? Waarom niet dit bureau?

kinderstoeltjes-kringloop-twello-go-with-the-vlo

Links de stoeltjes van 6,95 euro per stuk. Rechts de schoolbank van 24,95 euro.

vintage-bed-kringloop-twello-go-with-the-vlo-2

In dit ledikant droom je al snel over vroeger.

Allereerst zag Anne een antiek ledikant en een bureau uit de jaren dertig. Allebei in goede staat, ze vergat alleen de prijs op te schrijven. Gelukkig weet ze wel de prijzen van de stoelen. Die vindt ze zó leuk. “Het gouden klapstoeltje kost maar 4,95 euro. De drie kinderstoeltjes zijn 6,95 per stuk. Ik zou soms willen dat ik kinderen had.” Bijna had Anne het verhoogde schoolbureau meegenomen. Hij kost 24,95 euro, maar dan heb je ook iets stoers in huis. “Helaas heb ik er geen ruimte voor.” Heb jij die ruimte wel of ben je verliefd op een van de andere meubelstukken? Ga dan snel langs bij Kringloop Twello, adviseert Anne. “Het is geen joekel van een kringloop, maar je kunt je er zeker een poos vermaken. Fijne prijzen en er staat altijd wel een mooie schat!”

Kringloop Twello
Koppelstraat 57
7391 AK Twello
Tel. 0571-260183
kringlooptwello.nl

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteurOne Response to Lezerstip: neus eens rond bij Kringloop Twello

  1. petra says:

    je kan ook heerlijk thee koffie en zelf gebakken taart hier eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑