...

Gespot Madonna rommelmarkt Rotterdam

Gepubliceerd op 1 december, 2014 door Danny Post

Like an old virgin

Het is dertig jaar geleden dat Madonna kronkelend op een Venetiaanse gondel Like a Virgin zong. Op de rommelmarkt in Rotterdam zijn ze dat hitsige gloriemoment niet vergeten. 

‘Voor Dina, van papa’ staat er in de hoek van dit kleurrijke amateurwerkje dat we aantroffen op de rommelmarkt op de Rotterdamse Binnenrotte. Toch zetten we er grote vraagtekens bij of vader zijn penseel ter hand nam puur uit liefde voor zijn dochter. Hij tekende de wulpse borsten en come to bed-blik van de diva wel érg trefzeker na. Waarom Dina zijn schilderij uiteindelijk afdankte kon de verkoper niet vertellen. Misschien omdat Madonna na dertig jaar en minstens zoveel ingrepen weinig meer op haar oude ik lijkt? Even voelden we de behoefte om het portret een kleine update te geven en er met een stift twee sappige fillerwangen op te tekenen, maar we beheersten ons. Laat deze tekening iedereen lekker herinneren aan hoe de zangeres eens was: jong, en nog onaangeroerd door scalpel en injectienaald. Precies, like a virgin.

De Rotterdamse vlooienmarkt vindt elke dinsdag en zaterdag plaats op de Binnenrotte, achter de Laurenskerk. Tijd: 9-16 uur.

Madonna Like a Virgin rommelmarkt

Like a virgin, not yet like a mummy.

 
Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

Tags: , , , , , ,


Over de auteurOmhoog ↑