...

Tip! The Crown seizoen drie Netflix go with the vlo

Gepubliceerd op 29 december, 2018 door Danny Post

0

Nieuwe setfoto’s van The Crown 3 vrijgegeven

Het derde seizoen van hitserie The Crown is in aantocht. Om ons lekker te maken (alsof dit nodig is!) heeft Netflix opnieuw enkele beelden vrijgegeven.

Foto’s: Netflix

Een van de beste dingen aan 2019? Een nieuw seizoen van The Crown op Netflix! Ik heb de eerste twee seizoenen al twee keer gekeken en ik hunker naar verse afleveringen. Hoewel er nog geen officiële startdatum genoemd is, gok ik dat het derde seizoen vanaf medio februari te bekijken is. Het wordt spannend, want alle acteurs zijn vervangen. Dit was altijd het plan van bedenker Peter Morgan: om de twee seizoenen wordt de complete cast ingeruild.
In de seizoenen drie en vier, die de periode 1964-1976 beslaan, treden allerlei nieuwe, oudere gezichten aan. “Je kunt iemand niet vragen om zich als iemand van middelbare leeftijd te gedragen,” aldus Peter. “Iemand moet zijn eigen moeheid meebrengen. De gevoelens die we als vijftigjarigen hebben, zijn anders dan die we als dertigjarigen hebben.” En dus zwaaiden de fenomenale Claire Foy en Matt Smith af als koningin Elizabeth en prins Philip en zijn hun rollen overgenomen door Olivia Colman en Games of Thrones-ster Tobias Menzies. Ook Vanessa Kirby en Matthew Goode keren niet terug als prinses Margaret en haar sletterige echtgenoot Antony Armstrong-Jones. Helena Bonham Carter en Ben Daniels kruipen ditmaal in hun huid. Hieronder twee nieuwe setfoto’s die Netflix vrijgaf. We zien een oudere, stijvere koningin Elizabeth en prins Philip en een dansende Margaret en Antony. Lachend, maar schijn bedriegt. Dit waren de jaren waarin hun huwelijk stukliep. Verwacht veel drank, vreemdgaan en explosieve ruzies.

The Crown seizoen 3 Olivia Colman Tobias Menzies go with the vlo

Olivia Colman en Tobias Menzies als de nieuwe Elizabeth en Philip. Dat wordt wennen.

Helena-Bonham-Carter-Ben-Daniels-The-Crown-3-go-with-the-vlo

Laat je niet misleiden. Vanaf eind jaren zestig wilden Margaret en Tony elkaar de hersens inslaan.

The Crown 3 Helena Bonham Carter Vanessa Kirby go with the vlo

Dag Claire, Matt, Vanessa en Matthew. Vanessa Kirby op Instagram met opvolgster Helena.

Koningin Elizabeth Olivia Colman The Crown 3 go with the vlo

Deze foto van Elizabeth 2.0 werd al eerder vrijgegeven.

The Crown seizoen 3 Tobias Menzies prins Philip go with the vlo

Een oudere Philip, maar ook een wijzere Philip?

The Crown seizoen 3 Ben Daniels Netflix go with the vlo

Antony Armstrong-Jones kan zijn broek in seizoen drie nog minder aanhouden.

Helena Bonham Carter prinses Margaret The Crown 3 go with the vlo

Wordt Helena Bonham Carter als Margaret de nieuwe publiekslieveling? Het zou me niks verbazen.

Andere nieuwkomers in het derde seizoen zijn Marion Bailey als de koningin-moeder, Jason Watkins als premier Harold Wilson, Call the Midwife-actrices Erin Doherty en Emerald Fennell als respectievelijk prinses Anne en Camilla Parker Bowles en Josh O’Connor als prins Charles. Josh, die naam maakte met de serie The Durrells, is qua royale zeiloren perfect gecast.
Zelf ben ik het meest benieuwd naar Helena Bonham Carter als Margaret. Helena zal een zeer stijlvol drankorgel weten neer te zetten. Al was ze bloednerveus voor de opnames, bekende ze dit voorjaar. “Ik weet niet waar ik banger voor ben: recht doen aan de echte prinses Margaret of in de voetsporen treden van Vanessa Kirby’s prinses Margaret. Ik kan alleen garanderen dat ik korter zal zijn.” Volgens berichten in de Britse media zou de 52-jarige paradijsvogel via een medium met de in 2002 overleden prinses hebben gebabbeld om zich op de rol voor te bereiden. Een bron dichtbij de actrice verklapte dat het een prettig gesprek was en dat Margaret Helena haar zegen gaf. “Helena is van nature een spiritueel en ruimdenkend persoon en ze is opgetogen dat ze zulke positieve feedback van wijlen Margaret kreeg.” Of de prinses dit deed met dubbele tong en een goed glas whisky in de hand, is niet bekend.

Er is helaas nog geen trailer van The Crown 3, maar hier en hier kun je wat bewegend beeld van de opnames zien. Houd voor verdere updates netflix.com in de gaten.

Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑