...

Tip! Absolutely Fabulous film go with the vlo 3

Gepubliceerd op 20 juni, 2016 door Danny Post

0

Nog meer Absolutely Fabulous: The Movie!

Ja, ik weet dat ik al eerder heb lopen jubelen over Absolutely Fabulous: The Movie. Maar ik doe het lekker nog een keer. Hier zijn weer enkele teasers. Release in Nederland: 21 juli!

Foto’s en filmpjes: Fox Searchlight Pictures

De première van Absolutely Fabulous: The Movie is nu echt dichtbij en dus worden er steeds meer melige tipjes van de sluier opgelicht. Hoe meer ik van de film zie, hoe meer zin ik krijg om er met vrienden en vriendinnen een happening van te maken. Misschien organiseer ik eerst nog wel een avondje waarop we de beste afleveringen van de tv-serie bekijken. Al kan ik ze woord voor woord dromen. Wat gaan jullie doen om het te vieren? Gaan jullie uitgedost als Patsy en Edina naar de bioscoop? Laat het me weten, ik ben zeer benieuwd. Voor nu: enjoy, sweeties!    

Je vindt de laatste nieuwtjes en roddels over Absolutely Fabulous: The Movie op de officiële Facebook-pagina AbsolutelyFabulousTheMovie. De film gaat op 1 juli in première in Engeland. Wij zijn iets later aan de beurt: 21 juli. Nog een maandje geduld dus!

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑