...

Vlo nieuws Malia Obama Amsterdam winkel go with the vlo vintage

Gepubliceerd op 8 juli, 2016 door Danny Post

0

Obama’s dochter shopt vintage in Amsterdam

Time Machine Vintage is een van de leukere winkels van Amsterdam en dat weten ook de sterren. Gisteren werd Malia Obama er tussen de kledingrekken gesnapt.

Foto’s: Time Machine Vintage

“Zelfs de dochter van Barack Obama houdt van onze vintagestore!! Trots!!” Voor eigenaar Marlon van Time Machine Vintage kan haar week niet meer stuk. Gisteren struinde zomaar de oudste dochter van de Amerikaanse president Barack Obama door haar winkel. “Het viel me aanvankelijk op dat er een grote man aan de overkant van de straat nogal intimiderend naar binnen stond te kijken,” vertelt Marlon aan AT5. “Ik ben op een gegeven moment maar naar buiten gegaan om te vragen of ik iets voor ‘m kon doen. Hij sprak alleen Engels en had een oortje in. Hele vriendelijke man verder, maar ik kon weinig voor hem betekenen.”

Malia Obama Time Machine Vintage go with the vlo

Er was eens een heel bekend meisje dat naar een vintastische winkel in Amsterdam ging…

Toen ze in de zaak een meisje zag dat wel erg veel leek op Malia Obama die op 4 juli achttien werd, begon het haar te dagen. De man buiten was waarschijnlijk een bodyguard. Overigens was het niet Marlon, maar een collega die onmiddellijk zag dat het Malia was. “Ik heb haar nog gevraagd of de man buiten bij haar hoorde, maar daar antwoordde ze niet op. En het is toch een klant, dus ik wilde niet te opdringerig zijn.” Malia had het naar haar zin bij Time Machine Vintage, want een half uurtje later keerde ze terug. “Ze rekende een flinke stapel tweedehands kleding af. Ik heb gevraagd of ik met haar op de foto mocht, maar dat zat er helaas niet in!”

Time Machine Vintage
Nieuwe Hoogstraat 5
1011 HC Amsterdam
Tel. 020-6253162
Facebook: Time Machine Vintage

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑