...

Gespot Banner antieke naaimachines 1

Gepubliceerd op 19 december, 2014 door Danny Post

0

Ouderwetse naaistreken

Tijdens de kerstperiode heb je alle tijd om er eens lekker op los te naaien. Indien je zin hebt, raden wij je deze één van deze antieke naaimachines bij kringloopwinkel Het GOED in Schiedam aan. Daarmee kun je een lap stof een ouderwets goeie beurt geven. 

Jajaja, bovenstaande intro is inderdaad een beetje flauw. Maar sex sells en we willen je zo ontzettend graag wijzen op deze drie fenomenale naaimachines. Dus nu we je hier naartoe hebben weten te lokken (sorry!), hoor ons aan en bekijk de foto’s eens goed. Deze antieke beestjes zijn zó de moeite waard. Prachtvoorbeelden van industrieel vakwerk ademen ze nostalgie. Door de kleuren, de ongehavende belettering, maar ook omdat ze hun originele houten tafels nog hebben. Een zeldzaamheid. Raak ze aan en je wordt direct teruggevoerd naar het Nederland van onze oma’s en overgrootoma’s. En dat voor maar 17,50 euro per machine, een absoluut lachtertje. Zelfs de Orsha kindernaaimachine die erbij staat, is duurder: 22,50 euro.

Antieke naaimachines Het GOED Schiedam

Spotgoedkope nostalgie. Het GOED Schiedam naait haar klanten geen oor aan.

Niet overtuigd? Heb je, op de slaapkamervariant na, niets met naaien? Laat ons je dan tenslotte weinig subtiel influisteren dat zulke machines onder hipsters hét summum van cool zijn. De eigenaren van de Britse kledingteken All Saints vinden ze zelfs zo te gek dat ze er alle muren en etalages van hun winkels mee behangen. Misschien is dat een beetje much, honderden antieke naaimachines opgestapeld achter je bank, maar met één zo’n naaimachine maak je ook al een behoorlijke interieurstatement. En heel handig: wanneer je een date mee naar huis neemt, is een foute versierzin zo gevonden. “Zeg, hou jij ook zo vre-se-lijk van naaien?”

Kringloopwinkel Het GOED
‘s-Gravelandseweg 274
3125 BK Schiedam
Tel. 010-2450023
hetgoed.nl
 
Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑