...

Gespot Kringloop Het GOED poezen

Gepubliceerd op 28 maart, 2015 door Danny Post

0

Poesje wauw

Kringloop Het Goed wordt geteisterd door een kattenplaag. Overal waar je kijkt, zie je ze lopen, staan en stoeien. Interesse? Voor een klein asielprijsje mogen ze met je mee.

Het heeft altijd iets treurigs om een oude verzameling bij de kringloop te zien. Ergens wijdde iemand ooit een heel leven aan een bepaalde passie, maar toen hij/zij stierf, deden de nabestaanden alles weg. Dag alle honderden uren die erin werden gestopt, dag alle bloed, zweet en tranen die werden vergoten om net dat ‘ene speciale stuk te vinden’. Weg ermee.
Bij kringloopwinkel Het Goed stuitte ik op een gigantische kattenroedel die talloze vragen oproept. Wie was de (waarschijnlijk) oudere dame die deze tientallen beestjes in huis haalde, hoe is de fascinatie voor alles poes begonnen en: klaagden de buren weleens over de enorme kitschoverlast? De antwoorden zullen we we nooit krijgen, maar wat we wel kunnen doen is een stukje van de collectie kopen. Elk katje kost tussen de € 0,75 en € 2,-, en sommigen zijn redelijk oud. Adopteer er eentje. Dan is al dat verzamelen niet helemaal tevergeefs geweest.

Kringloop Het GOED poezenverzameling

Allergisch voor katten? Blijf dan ver weg van deze kringloop.

 

Kringloopwinkel Het GOED
‘s-Gravelandseweg 274
3125 BK Schiedam
Tel. 010-2450023
hetgoed.nl

 

Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

 

Tags: , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑