...

Vlo nieuws Chateau Meiland seizoen twee Frans kasteel Martien go with the vlo

Gepubliceerd op 24 juni, 2019 door Danny Post

0

Realityhit Chateau Meiland krijgt tweede seizoen

Ook zo verslaafd aan Chateau Meiland? Goed nieuws: de realityserie krijgt een vervolg!

Foto’s: SBS, Chateau Marillaux

Het zweet staat in mijn bilnaad (wat is het warm!), maar vanavond zit ik in onze snikhete woonkamer toch weer klaar voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Ik vreet de belevenissen van Martien en Erica Meiland. Het markante stel, dat ruim twaalf jaar geleden bekend werd door het programma Ik Vertrek, bouwt voor de tweede keer een vervallen Frans kasteel om tot een chambres d’hôtes. En net als toen gaat dit gepaard met een hoop hysterie. Zoals een fan op internet het treffend omschrijft: “Het is me wel een komische combinatie die familie. Een hysterische homo, zijn broodnuchtere vrouw, een dochter die alleen maar kan schreeuwen en vloeken, een klussende vriendin met twee linkerhanden en een agressieve hond die alle vreemden bijt.” Martiens vaste dramakreet “Ja, Jéézus!” is nu al legendarisch.

Chateau Meiland vervolg Martien kasteel opknappen go with the vlo

Modern family: de Meilandjes zijn niet doorsnee en dat maakt ze geliefd bij honderdduizenden kijkers.

Chateau Meiland Frans kasteel opknappen go with the vlo

Stiekem zijn het eersteklas klussers.

Chateau Meiland Martien Frans kasteel klussen go with the clo

De ster van de serie is vader Martien (hier met kleindochter Claire). Je ligt dubbel.

De serie wordt zo goed bekeken, dat een vervolg niet kon uitblijven. Op Instagram maakte het cluppie ongeregeld bekend dat ze al bezig zijn met nieuwe opnames. Martien is door het dolle heen. “Ja, en dan is het eindelijk zover: we kunnen het bekendmaken! De tweede serie van Chateau Meiland komt eraan.” Wat kunnen we verwachten? Zijn dochter Maxime licht alvast een tipje van de sluier op: “We gaan hele leuke dingen doen. We gaan het huisje opknappen, de eerste gasten komen eraan.” Martien: “En we gaan ook op de (rivier) Vienne, in zo’n kano!!”
Terwijl zij het goede nieuws vieren met veel wijn, spiekte ik stiekem even op de website van hun chambres d’hôtes. Het kluswerk dat we op tv zien, is van maanden geleden en ik was onwijs benieuwd naar het eindresultaat. En echt waar, petje af. De Meilandjes hebben het weer geflikt. Ze kunnen goed schreeuwen, maar zijn net zo bedreven in het pimpen van kastelen. Chapeau!

Alle uitzendtijden van Chateau Meiland vind je op sbs6.nl. Volg de Meilands ook op Instagram: chateaumeiland. Net als ik razend nieuwsgierig naar het voorlopige eindresultaat van hun kluswerk of wil je een overnachting boeken? Kijk op chateaumarillaux.com.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑