...

Vlo nieuws Saved by the Bell

Gepubliceerd op 6 februari, 2015 door Danny Post

0

Saved by the bell afgestoft

Het was een missie van de Amerikaanse komiek Jimmy Fallon om de cast van Saved by the bell nog één keer bij elkaar te brengen. Gisteren was het in zijn Tonight Show eindelijk zover. Maar waar was de viezige Screech?

Mario Lopez had er zijn haren weer speciaal voor in de krul gezet. En Elizabeth Berkley liep the walk of shame in een highwaisted jeans die zelfs haar oksels warm hield. Wat was het bizar om de cast van Saved by the Bell gisteren weer bij elkaar te zien in de Amerikaanse Tonight Show. Mario, Elizabeth, maar ook Mark-Paul Gosselaar en Tiffani-Amber Thiessen hadden er zichtbaar lol om nog een keer in de huid en foute kleding van hun alterego’s A.C. Slater, Jessie Spano, Zack Morris en Kelly Kapowski te kruipen. Zelfs het oude hoofd van de Bayside High School Richard Belding, gespeeld door Dennis Haskins, was van de partij.

Saved by the Bell reünie

“Hoe blaartrekkend slecht waren we vroeger? Zóóóó slecht!”

Doordraaien en porno
Met de reünie zag de Tonight-host Jimmy Fallon een grote wens in vervulling gaan. Hij had een zwak voor de serie die van 1989 tot 1993 op de tv te zien was en speelt in de sketch, die ruim acht minuten duurt (bekijk hem hier) een jongere versie van zichzelf die ook op de Bayside High School zit. Geen ingeblikte lachjes dit keer, de opkomst van ieder castlid is genoeg aanleiding voor minutenlang gekrijs, maar het acteerwerk en de grappen zijn wel belabberd als vanouds. Al moeten we grinniken om de verwijzing naar de post-Bayside carrière van actrice Elizabeth Berkley. Als Jimmy zegt dat hij de school wil verlaten om een tv-show te gaan hosten en ooit op een date te gaan met Nicole Kidman, lacht Zack: “Jimmy die uitgaat met Nicole Kidman is even realistisch als Jessie die een stripper wordt.” Zoals we allemaal weten trok Elizabeth in 1995 al haar kleren uit voor de legendarisch slechte film Showgirls.

Saved by the bell oude foto

Gelukkig wisten de anderen toen nog niet dat Screech van een ‘Dirty Sanchez’ hield.

Lark Voorhies toen en nu 2

Ook qua plastische chirurgie draaide Lark nogal door.

Dustin Diamond arrestatie

“Jongens, bij de volgende reünie ben ik erbij hoor! Kon mezelf nu even niet vrijmaken.”

Toch ontbreken er in de sketch wel twee leden van de foute club: Lark Voorhies a.k.a. Lisa Turtle en Dustin Diamond die de nerdy Screech speelde. Nu is bekend dat Lark al jaren bipolair is en zelfs even compleet van het padje raakte en ook voor Dustin werd het leven na Bayside High een aaneenschakeling van gênante voorvallen. Zo publiceerde hij in 2009 de fantasierijke autobiografie Behind the Bell, waarin hij zijn vroegere collega’s volledig afbrandde en bovendien claimde met meer dan 2000 vrouwen sex te hebben gehad (waren zij blind?). Verder werd hij in december van vorig jaar nog gearresteerd voor het trekken van een mes tijdens een vechtpartij in een bar. Maar het was waarschijnlijk de sex tape die hij in 2006 maakte, Screeched – Saved by the smell, die hem vooral de uitnodiging voor deze reünie kostte. In deze thuisfilm serveert de ransaap een zogenaamde ‘Dirty Sanchez’. En nee, die gaan we hier lekker niet uitleggen.
 
Deel dit artikel!
Facebooktwittergoogle_plusmail

Tags: , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑