...

Lelijk ding Schilderij Zangeres Zonder Naam kringloop Emmaus Haarzuilens

Gepubliceerd op 4 juni, 2014 door Danny Post

Schilderij Zonder Baasje

Mary Servaes aka de Zangeres Zonder Naam stierf in 1998, maar haar kitschlegende leeft gelukkig voort. Kringloop Emmaus in Haarzuilens heeft een reusachtig schilderij van de rollatorvamp in de aanbieding. En goed nieuws, deze maakt deel uit van een tweeluik. Van palinghunk Piet Veerman is er ook zo’n prachtdoek te koop.

De Nachtwacht  van Rembrandt is een postzegel vergeleken bij dit gi-gan-ti-sche schilderij van de Zangeres Zonder Naam. Degene die ooit besloot om de Koningin van het Levenslied te vereeuwigen deed dat met een ongeremde passie. Maar de dame die ons verblijdde met klassiekers als Ach vaderlief, toe drink niet meer, ’t Was aan de Costa del Sol (daar sloeg mijn hartje op hol) en Mexicoooooo was een grote polderdiva. En grote diva’s verdienen grote doeken. Toch heeft dit kunstwerk uit 1987 de poort van kringloop Emmaus nog altijd niet verlaten.

Schilderij Zangeres Zonder Naam bij Kringloop Emmaus Haarzuilens

Maak een eind aan Mary’s gesnik en laat haar je huis binnen tippelen.

Vreemd, want als Mary eenmaal allesbedekkend aan je muur hangt, bespaar je enorm op behangkosten. En fijn: voor de balans maakte schilder K. van Dorst een tweede doek, van Piet Veerman. De sexy beeltenis uit zijn poedelpermanentperiode zorgt ervoor dat Mary’s doek de woonkamer ineens niet meer zo domineert. Paint, set, match!  Prijs: circa 50 euro per stuk.

Emmaus Haarzuilens
Eikstraat 14
3455 SJ Haarzuilens
Tel. 030-6771540
emmaus-utrecht.nl

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurOmhoog ↑