...

Tip! hype-shopdag-go-with-the-vlo

Gepubliceerd op 27 oktober, 2016 door Danny Post

1

Shop till you drop @ HYPE

Tweedehands-imperium HYPE is verhuisd. Op zaterdag 29 oktober ben je welkom in hun nieuwe onderkomen, een enorme industriële loods in Hardinxveld-Giessendam, voor de eerste HYPE shopdag. Zeshonderd vierkante meter vintage fun!

Pop-Up Shop HYPE is weg uit de Rotterdamse Pannekoekstraat. Ik heb mijn verdriet daarover nog steeds niet helemaal verwerkt. Ik blijf hopen dat eigenaren Avril Heine en Sergej van Ettekoven eens zullen terugkeren naar Rotterdam (de pandeigenaar die uiteindelijk voor het grote geld koos en hen de deur wees, verdient levenslang), maar in de tussentijd hoeven we het gelukkig niet zonder hen te stellen. Ze streken neer in een loods van zeshonderd vierkante meter in Hardinxveld-Giessendam en bouwden daar een heel nieuwe voorraad vintage kleding, home deco en meubels op. Is zo’n vrome gemeente geen ongewone plek voor hun coole zaak? “Ik kan me voorstellen dat mensen Hardinxveld-Giessendam een vreemde locatie vinden,” reageert Avril. “Voor ons is het echter een veilige thuisbasis. We zijn tenslotte onze eerste winkel ooit begonnen in het voormalige ABN AMRO-gebouw in Sliedrecht. Dit voelde gewoon goed.”

hype-loods-vintage-go-with-the-vlo

Avril en Sergej schudden Hardinxveld-Giessendam hopelijk even flink wakker.

hype-vintage-ansichtkaarten-go-with-the-vlo

Modellenbureau Nostalgia?

hype-jassen-vintage-go-with-the-vlo

Qua sfeer lijkt het nieuwe HYPE op de vintageloodsen in Williamsburg, New York.

hype-pop-up-hardinxveld-giessendam-go-with-the-vlo

Als je fan was van de Rotterdamse winkel zul je dit stoere onderkomen net zo fantastisch vinden.

hype-meubels-vintage-go-with-the-vlo

Kijk even in de kringlopenlijst op Go with the Vlo voordat je gaat. Genoeg ander leuks in deze regio.

hype-dameskleding-vintage-go-with-the-vlo

Tussen de dameskleding zitten soms unieke stukken. Ik herinner me nog een Parijse jurk uit de twenties.

Op zaterdag 29 oktober kun je met eigen ogen zien wat Avril en Sergej de afgelopen maanden hebben uitgespookt. Dan organiseren ze hun eerste HYPE shopdag. Want anders dan de winkel in Rotterdam zal deze loods beperkt geopend zijn. Voorlopig houden ze het bij een aantal speciale dagen (de volgende data worden binnenkort op de site bekendgemaakt). Avril: “We verkopen op deze eerste shopdag de meest geweldige vintage kleding in alle soorten en maten, tot XXL. Koukleumen kunnen bij ons terecht voor een warme winterjas. Bont, wol, we hebben van alles hangen. Er is ook een fashion sale met kortingen tot wel vijftig procent. Verder hebben we een grote keuze aan lederwaren, tassen en koffers.” En er is nog meer. “Achter op het terrein bevindt zich nóg een loods vol antiek, curiosa en retro, die dan ook geopend zal zijn. Deze loods heeft een omvang van vierhonderd vierkante meter en is een snuffelparadijs voor elke verzamelaar en vintage meubelgek. Kortom: kom zaterdag langs en begin het winterseizoen met een nieuwe look voor je kledingkast én woonkamer!”

HYPE Pop-up Shop
Hakgriend 6 (voormalig BAM-terrein)
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Tel. 06-83448722
hypepopup.nl
Facebook: hypepopupshop

 

hype-vintage-kleding-go-with-the-vlo

Ook mannen komen bij HYPE ruimschoots aan hun trekken.

hype-loods-duif-go-with-the-vlo

Avril en Sergej vlogen uit naar Hardinxveld-Giessendam en ik vlieg ze zaterdag beslist achterna.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurOne Response to Shop till you drop @ HYPE

  1. Heleen says:

    Ja leuk! Ik schrijf ‘m net 10 minuten geleden in m’n agenda, fijn dat ik er nu een beeld bij heb + thanks voor de lijst met kringloopwinkels (die was me eerder helemaal niet opgevallen :-S)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑