...

Tip! Groeten uit 19xx sale vintage spullen go with the vlo

Gepubliceerd op 16 augustus, 2019 door Danny Post

0

Shoppingtime! Groeten uit 1960, 1970 en 1980

Genoten van Groeten uit 19xx? Nu is je kans om iets leuks uit dit tv-programma te scoren. Setdresser Maaike van Zijl houdt opnieuw grote uitverkoop, ditmaal tijdens de Yard Sale van meisjesvaneindhoven. Zorg dat je er aanstaande zondag bij bent. 

Foto’s: Maaike van Zijl, RTL

Misschien weet je het nog. Eind 2017 schreef ik over een grote uitverkoop van decor- en interieurontwerper, setdresser en rekwisiteur Maaike van Zijl. Zij zorgt onder meer voor de aankleding en styling van Groeten uit 19xx, de nostalgische tv-hit waarin bekende Nederlanders met hun gezin terugkeren naar het jaar waarin de BN’er twaalf jaar oud was. Op die eerste sale van attributen uit het programma kwamen een heleboel geïnteresseerden af.
Nu het tweede seizoen van Groeten uit 19xx uitgezonden is (je kunt alle afleveringen terugkijken op rtl.nl), gooit Maaike weer veel ouderwetse hebbedingetjes in de verkoop. Van de meubels en gordijnen tot het keukengerei en de spelletjes, het meeste mag voor een zacht prijsje weg.

Groeten uit 19xx sale Xandra Brood go with the vlo

Het gezin van Xandra Brood keerde terug naar 1970. Een van de leukste afleveringen.

Uitverkoop Maaike van Zijl vintage meubels Groeten uit 19xx go with the vlo

Maaike van Zijl heeft een opslag vol met meubels en andere spullen.

Uitverkoop Maaike van Zijl Groeten uit 19xx go with the vlo

Net als na het eerste seizoen van Groeten uit 19xx doet ze ook nu weer alles van de hand.

Groeten uit 19xx Xander de Buisonje go with the vlo

Helaas is het 1985-matje van Xander de Buisonjé niet te koop. 

Maaike organiseert de verkoop ditmaal niet in haar eigen opslag, maar ze haakt aanstaande zondag aan bij de Yard Sale van meisjesvaneindhoven. Dit creatieve collectief transformeert de tuin van hun oude pastorie voor één dag om tot een intieme vintagemarkt waar meerdere mensen hun overtollige kleding en interieurobjecten van de hand doen. Dus heb je belangstelling voor een stoel die werd aangeraakt door Natas Froger of de knikkers waarmee Xander de Buisonjé en zijn zoontje Dex ‘in 1985’ knikkerden? Hup, naar Eindhoven!

De Yard Sale van de meisjesvaneindhoven vindt plaats op zondag 18 augustus en duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie is De Pastorie, Hoogstraat 301 in Eindhoven. Info: meisjesvaneindhoven.nl.
Meer weten over Maaike van Zijl en haar werk? Check maaikevanzijl.nl.

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑