...

Gespot roze-fauteuils-kringloop-het-goed-vlaardingen-go-with-the-vlo

Gepubliceerd op 22 april, 2017 door Danny Post

1

Sit pretty in pink!

Er hangt een suikerzoet sfeertje bij Het Goed in Vlaardingen. De kringloopwinkel biedt twee fauteuils aan met een hoog suikerspingehalte. Voor 12,50 euro zit je al op zo’n roze wolk. 

“Banish the black, burn the blue and bury the beige. From now on, girls: think pink!” Toevallig zag ik deze week weer eens Funny Face met Audrey Hepburn en Fred Astaire. In de musical over een meisje uit een boekhandel dat wordt ontdekt als model, is het nummer Think Pink een van de visuele hoogtepunten. Met ouderwetse Hollywood-hysterie wordt de schoonheid van de kleur roze bezongen. De dansers en danseressen uit de film zouden door het lint gegaan zijn bij het zien van deze twee oudroze stoeltjes die kringloopwinkel Het Goed in Vlaardingen nu verkoopt.

roze-stoeltjes-het-goed-go-with-the-vlo

Heel veel zoetigheid voor heel weinig geld.

funny-face-roze-fauteuils-kringloop-go-with-the-vlo

De stoeltjes zijn niet doorgezakt. Audrey zou nog op de kussens kunnen dansen. 

roze-fauteuils-kringloop-het-goed-go-with-the-vlo-2

Koop ze alle twee. Een dubbele dosis roze in je leven kan nooit kwaad.

Beide fauteuils zitten nog strak in de veren en de stof vertoont geen sleetse plekken of gebreken. De prijs is even zacht als de kleur: ze kosten slechts 12,50 per stuk. Voor 25 euro heb je dus een geweldige set. Je kunt er één kopen, maar je moet wel een zeer koud hart hebben om ze na al die tijd uit elkaar te halen. Dit zoete stel is al sinds de jaren dertig samen, vermoed ik. En zoals ze in Funny Face wisten: je kunt in je leven nooit genoeg roze hebben. “Feels so gay, feels so bright. Makes you day, makes you night. Pink is now the colour to which you gotta switch!”

Kringloopwinkel Het Goed
Heliniumweg 8
3133 AX Vlaardingen
Tel. 010-4602599
hetgoed.nl

 

roze-fauteuils-kringloop-het-goed-go-with-the-vlo

Trek je portemonnee en think pink!

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑