...

Gespot tretchikoff-prints-marktplaats-go-with-the-vlo

Gepubliceerd op 21 september, 2016 door Danny Post

0

Sla je slag: twee goedkope Tretchikoffs

Op Marktplaats zijn twee originele prints van Vladimir Tretchikoff te koop, de Balinese Lady en Miss Wong. De prijzen zijn ongewoon laag, doe een bod voordat het te laat is.

Oude prints van Vladimir Tretchikoff worden steeds zeldzamer en dus ook steeds duurder. Als je weleens naar ze op zoek bent gegaan, weet je waarschijnlijk dat zijn exotische meisjes per stuk gemiddeld rond de 150 euro kosten. Vaak nog hoger. Miss Wong, Balinese Girl, Lady from Orient en The Chinese Girl (Vladimirs bekendste werk) verkopen hun huid duur. Mijn persoonlijke favoriet Lady from Orient heb ik nog altijd niet in het wild gespot, maar wel kwam ik vandaag op Marktplaats Miss Wong en Balinese Girl (in de advertentie per abuis Balinese Lady genoemd) tegen. En op beide dames is tot op heden weinig geboden: respectievelijk 55 en 30 euro.

vladimir-tretchikoff-miss-wong-go-with-the-vlo

Miss Wong heeft alleen wat waterschade bij haar boezem.

vladimir-tretchikoff-balinese-lady-go-with-the-vlo

Wat de Balinese Girl ervan vindt dat er nog zo weinig op haar geboden is? Ze zwijgt in alle talen.

Miss Wong (omvang print 48 x 59 centimeter, inclusief de lijst 64 x 74 centimeter) heeft ter hoogte van haar borsten enkele vochtplekjes, in het geval van de Balinese Girl (omvang 50 x 60 centimeter, inclusief de lijst 71 x 81 centimeter) liep alleen de brede fifties lijst lichte schade op. Sinds juli/augustus zijn er geen nieuwe biedingen meer gedaan, aan jou de schone taak om de veilingboel een beetje op te schudden. Met een beetje mazzel hapt de verkoper toe en ben jij voor minder dan 100 euro een originele Tretchikoff rijker.

Klik voor beide Marktplaats-advertenties hier en hier.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑