...

Gespot

Gepubliceerd op 10 december, 2017 door Danny Post

0

Stijlvol bankzitten à la The Crown

Door de Netflix-serie The Crown staan de jaren dertig, veertig en vijftig weer volop in de belangstelling. Miljoenen fans wensen dat ze toen geleefd hadden. Met deze bank haal je die elegante periode een beetje in huis. Hij verbergt bovendien enkele leuke geheimpjes.

Ik had me nog zo voorgenomen om niet te gaan bingewatchen, maar het vlees was zwak. Ik heb seizoen twee van The Crown er in een dag doorheen gejaagd. En het was opnieuw fantástisch. Echt jammer dat Claire ‘Elizabeth’ Foy, Matt ‘Philip’ Smith en Vanessa ‘Margaret’ Kirby hierna vervangen zullen worden door oudere acteurs. Ze zijn zó goed. Door The Crown zit ik weer diep in de jaren dertig, veertig en vijftig. De maatschappelijke en politieke gebeurtenissen, de muziek, de mode en de meubels. Op Marktplaats staat deze grandioze bank te koop die zo uit The Crown had kunnen komen: volbloed art deco en met leuningen die je weinig tegenkomt.

art-deco-bank-the-crown-go-with-the-vlo

Ideaal om op te relaxen na de zoveelste lintjesknipdag. Of nadat je – hoe volks- op kantoor gebuffeld hebt.

art-deco-bankstel-marktplaats-go-with-the-vlo

De oranje ribstof is verschoten, maar verder nog heel.

art-deco-bank-thirties-margaret-the-crown-go-with-the-vlo

De snobistische prinses Margaret had er waarschijnlijk haar neus voor opgehaald. Niet modern genoeg.

the-crown-art-deco-bank-kerstmis-go-with-the-vlo

Het is jammer dat ik net een bank heb gekocht, anders wist ik wel wat ik dit jaar op mijn kerstlijstje zette.

De notenhouten armleuningen zijn niet alleen prachtig vormgegeven, ze zijn ook zeer praktisch. Aan de voorkant bevinden zich enkele kleine lades en aan de zijkanten zitten opbergvakken. Bank en dressoir ineen. Het is bijna beledigend dat voor deze art deco troon minder gevraagd wordt dan voor een gemiddelde lopendebanddraak van Seats and Sofas. De prijs is slechts 395 euro. Maar dat maakt het des te aantrekkelijker om snel toe te slaan. De kroon op je woonkamer!

Bekijk de hele advertentie op Marktplaats.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑