...

Tip! Summer of Love Market go with the vlo 2

Gepubliceerd op 4 augustus, 2016 door Danny Post

0

Summer of Vintage Love

Laat dit weekend je innerlijke hippie los tijdens de Summer of Love Market. Love, peace and vintage happiness in hartje Den Haag!

In deze woelige tijden is het fijn dat er nog plekken bestaan waar het wél vredig en gezellig is. De Summer of Love Market is zo’n plek. Na de eerste editie in Scheveningen is het nu de beurt aan Den Haag om de liefde te voelen. Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus verandert ’t Plein in een klein Woodstock waar je ongelooflijk lekker kunt shoppen. Iedereen die graag in de jaren zestig en zeventig had willen leven of ze meemaakte en die jaren nog steeds mist, kan bij de kraampjes een stukje van die tijd terugkopen. Een combinatie van een bohemian, hippie- en lifestylemarkt biedt de Summer of Love Market alles voor de hedendaagse hippie: kleding, sieraden, schoenen, you name it. Wat deze editie extra leuk maakt, is de kraam van HYPE. Weinig mensen kunnen tippen aan de smaak van Avril Heine. Zij runt HYPE met haar collega Sergej van Ettekoven en heeft het talent om de coolste vintage outfits samen te stellen.

Summer of Love Market Den Haag go with the vlo

Vraag Avril van HYPE om hulp bij je hippiemorfose. Zij stelt een waanzinnige outfit voor je samen.

Summer of Love Market sieraden go with the vlo

Genoeg sieraden om je look mee af te maken.

Summer of Love Market go with the vlo brillen

John Lennon-ambities? Give these peace glasses a chance.

Summer of Love Market Den Haag go with the vlo 3

Op de Summer of Love Market leven vintage en nieuwe spullen in vrede samen.

Avril en Sergej nemen een heleboel mooie spullen mee naar de Summer of Love Market. Avril: “We hebben vele leuke zomerse musthaves die je festival- en vakantie-outfit helemaal compleet maken. Verder is er een grote keuze uit vintage, hippie- en bohokleding passend binnen het modebeeld van nu. Ook hebben wij weer volop iron on patches & handmade sieraden van Isla Desierta bij ons.” Om het gevoel van nostalgie compleet te maken, wordt er tijdens het hele weekend muziek uit de jaren zestig en zeventig gedraaid. Je bent voor even terug in een wereld die nog vol hoop was. De organisatoren van de Summer of Love Market: “De zomer van 1967 is de inspiratie voor de Summer of Love Market. Op een andere manier brengen wij graag de idealen terug die men toen had: Make Love, Not War! Konden we ons maar wanen in de fleurige periode waarin de wijs- en middelvinger geen rust kregen omdat ze continu in vrede in de lucht werden gehouden. Gelukkig hebben wij de kans om deze tijd terug te halen!” Ik zeg: sluit je bij hen aan.

De Summer of Love Market vindt op 6 en 7 augustus plaats op ’t Plein in Den Haag. Beide dagen is de markt geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Kijk voor alle info op summeroflovemarket.nl.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑