...

Tip! VerzamelaarsJaarbeurs

Gepubliceerd op 11 april, 2014 door Danny Post

1

Go VerzamelaarsJaarbeurs!

Vintagefreak en nog geen plannen dit weekend? Morgen en overmorgen vindt de voorjaarseditie plaats van de VerzamelaarsJaarbeurs. Een must voor elke liefhebber van oud en antiek!

Of je nu thirties kleding en tassen spaart, Scandinavische retro meubels, Star Wars poppetjes, Duits porselein, oud reclamemateriaal, stripboeken, Coca Cola-merchandise, je zult in de reuasachtige hallen van de Utrechtse Jaarbeurs zeker iets van je gading vinden. En denk je bij het woord ‘verzamelaarsbeurs’ aan een stel stoffige of nerdy mannen met nog stoffigere en nerdy hobby’s: niet doen. De VerzamelaarsJaarbeurs is vooral een bizar grote vlooien- en antiekmarkt. Of zoals wij liever zeggen: één oneindig vintage-orgasme. De markt is zelfs zo enorm dat sommige bezoekers beide dagen gaan.

Verzamelbeurs

E.T. phones home dat hij later is. Hij moet ook de enorme platenhal nog afstropen.

Verzamelaarsbeurs Utrecht

Trek makkelijke schoenen aan, je zult ze deze vintage-marathon hard nodig hebben.

Bond-krabbel
Deze voorjaarseditie is er extra aandacht voor Nederland in beeld. Het Persmuseum houdt een expositie ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het enige optreden van The Beatles in Nederland. Ook toont het museum de meest iconische affiches uit de recente geschiedenis. Museum Het Behouden Blik presenteert verder een collectie vintage blikken en andere verpakkingen van bekende Nederlandse merken, door de jaren heen. Hooked aan Bond-girls? Actrices Caroline Munor (The Spy Who Loved Me) en Béatrice Libert (Moonraker) zijn aanwezig om foto’s of lichaamsdelen te signeren. Ook Star Wars-acteurs Kiran Shah, Brain Wheeler, Tom So en Andy Herd lopen rond in het wild. Op zondag is er zelfs een Star Wars Ewok reünie. Maximaal soppen voor de hardcore fans dus!

Wij van Go with the Vlo staan morgenochtend even voor 9 uur voor de deur, klaar om he-le-maal los te gaan. Jij ook?

VerzamelaarsJaarbeurs voorjaar 2014
Jaarbeursplein 6, Utrecht

Zaterdag 12 april: 09.00-17.00 uur.
Zondag 13 april: 10.00-17.00 uur.

Entreeprijs aan de kassa: 13 euro (kinderen t/m elf jaar gratis).
Voorverkoop via de website: 11,50 euro.
Meer informatie: www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

Verzamelbeurs Utrecht

Out gaan op oude spullen, dit weekend mag het!

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

Tags: , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑