...

Vlo nieuws KFC zonnebrandcreme go with the vlo

Gepubliceerd op 23 augustus, 2016 door Danny Post

0

Tok of the town: smeer jezelf in met knapperige kip

Sinds de oprichting in 1952 is Kentucky Fried Chicken niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Op het strand kun je hun klassieke fastfoodgeur nu ook bij je dragen. De keten bedacht zonnebrandcrème die ruikt naar Extra Crispy Chicken. Yummy!

Persoonlijk kom ik er nooit. De laatste keer was alweer jaren geleden. Ik houd van kip, maar de tokkerds die in de frituur van Kentucky Fried Chicken verdwijnen, smaken naar gebakken stopverf. Wat een taaie fabriekshap. Maar trouwe KFC-snackers vinden het vast briljant dat de fastfoodketen een zonnebrandcrème bedacht die geurt naar hun favoriete voedsel. Extra Crispy Sunscreen is de naam en hij wordt onder de Amerikaanse klanten uitgedeeld om de Extra Crispy Chicken in het zonnetje te zetten. Of misschien kan ik beter zeggen wérd uitgedeeld, want het spul is een dag na de lancering al op. Er ontstond een ware run op de gratis flesjes.

Kentucky Fried Chicken zonnebrandcreme go with the vlo 2

Je hoeft je vrienden nooit meer te zeggen waar je precies ligt op het strand. Ze ruiken je al.

Kentucky Fried Chicken George Hamilton go with the vlo

George Hamilton als Colonel Sanders. “Hiermee gaar je als een tierelier!”

Kentucky Fried Chicken George Hamilton zon go with the vlo

Zoek de overeenkomsten: George in zijn jonge(re) jaren en zwartgeblakerde kip.

Kentucky Fried Chicken zonnebrand kip go with the vlo 2

Schadelijke ultraviolette straling krijgt geen kans terwijl het gezonde kippenaroma opstijgt.

Kippetje Kentucky Fried Chicken go with the vlo 2

Tok tok Tokkie. “Sinds ik bij KFC at, wilde ik er altijd uitzien als een Hot Wing. Nu kan het!”

En dat terwijl de crème eerder naar incontinente kip zou ruiken dan naar knapperige kip. De geur van urine zou akelig sterk zijn. Zelfs de vergelijking met een volle babyluier is al gemaakt. Deze omschrijving vond ik ook hilarisch: “De crème ruikt naar kip… die in plastic is verpakt en vervolgens in het zonnetje heeft gelegen.” De Extra Crispy Sunscreen wordt aangeprezen door George Hamilton. De acteur is de uitgelezen persoon om dit te doen, want hij staat al vele decennia bekend om zijn krokante zonnebankhoofd. Al vermoed ik nog steeds dat hij regelmatig onder een waterbuffel met dysenterie gaat hangen om zijn diarreeteint te bereiken. Het is trouwens niet voor het eerst dat de luitjes van Kentucky Fried Chicken lekker wild aan het experimenteren slaan. In mei nog kwamen ze met een eetbare nagellak die ‘fingerlickin’ good’ was. Deze zonnebrandcrème is niet eetbaar, maar als je vriend of vriendin even aan je wil likken mag dat natuurlijk. Erna dien je dan wel weer snel bij te smeren, want anders gaat je beschermingsfactor dertig verloren. En dan meur je straks naar verkoolde kip.

Denk je nog steeds dat de Extra Crispy Sunscreen een hoax is? Ga naar kfc.com en je ziet dat ik (helaas) niet gelogen heb.

 

Kentucky Fried zonnebrandcreme go with the vlo

Uit angst voor rechtszaken wordt nog even benadrukt dat de crème net als de kip niet te vreten is.

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑