...

Flea your style

Gepubliceerd op 6 oktober, 2017 door Danny Post

0

Twee Dolle Dwaze Dagen bij Very Cherry

Bij het Rotterdamse pin-upparadijsje Very Cherry houden ze dit hele weekend uitverkoop. Alles mag weg voor hele kleine prijsjes. Nieuw én vintage. 

De afgelopen tijd zijn eigenaresse Caroline Poiesz en haar team druk in de weer geweest om de kelder van Very Cherry klaar te maken voor de Stock, Vintage & Sample sale. Op 7 en 8 oktober kun je je weer vergrijpen aan alles wat een pin-upmeisje nodig heeft. Unieke samples van Very Cherry’s eigen collectie, laatste stuks, oude Very Cherry-modellen en restanten van de zomercollecties 2017, maar ook vintage schatten.  Op het plein achter de winkel aan de Rotterdamse Botersloot gaan bovendien schoentjes van o.a. b.a.i.t, Betty Page en Pinup Couture in de uitverkoop. De prijzen zijn boterzacht en variëren van 2,50 euro tot vijftig euro.

very-cherry-sale-rotterdam-pin-up-go-with-the-vlo

Het is dit hele weekend dringen in de koopjeskelder.

caroline-very-cherry-go-with-the-vlo

Eigenaresse Caroline is natuurlijk van de partij. Laat je inspireren door haar stijl.

very-cherry-sale-rotterdam-schoenen-go-with-the-vlo

Een beetje vintage en een heleboel vintage inspired kleding.

De sale maakt deel uit van het Indian Summer Event in het Maagd van Holland Kwartier. Op zaterdag 7 oktober sluiten alle ondernemers in deze buurt de zomer op feestelijke wijze af. Er zijn verschillende kramen met leuke aanbiedingen en acties en ook aan entertainment is gedacht. Zo is er de hele dag live muziek en zijn er voor de jonkies een springkussen en een schminkster geregeld. Bij de diverse horecazaken kun je natuurlijk terecht voor lekkere hapjes en drankjes. Genoeg redenen dus om even een kijkje te gaan nemen. See you there!

Very Cherry
Botersloot 52a
3011 HJ Rotterdam
Tel. 010-2143333
verycherry.nl

Very Cherry’s Stock, Vintage & Sample sale vindt plaats op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 8 oktober van 13.00 tot 17.00 uur. Pinnen is mogelijk. 

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑