...

Gespot Kast kringloop Vlaardingen go with the vlo

Gepubliceerd op 18 juli, 2014 door Danny Post

0

Van het kastje naar je muur

Bij Kringloop Het Goed Vlaardingen staat een kast waar je moeilijk omheen kunt. Groot, grof en loodzwaar is deze beul niet voor watjes. Maar wat is-ie mooi. Kun jij hem aan? 

In een tijd waarin iedereen kickt op Scandinavische dressoirs en kasten uit de jaren zestig, zou je bijna vergeten dat er nog meer moois is. Tijdens een bezoekje aan Kringloop Het Goed Vlaardingen werd ik gelukkig weer even aan dat feit herinnerd. In een stille hoek op de eerste etage vond ik deze houten kast. Ik hoor het je denken, wat is hier mooi aan? Nou heel veel. Vergelijk deze houten bruut met een klassiek muziekstuk. Op het eerste gezicht lijkt hij booooring, maar langzaam zul je hem leren waarderen.

Kast Kringloop Het Goed Vlaardingen

Houten lefgozer zoekt sexy New Yorkse loft. Of iets in Holland. Ook goed.

Toen ik de deuren opende en het naar lang vervlogen tijden geurende hout (die warme kleurtoon!) aanraakte, liet ook ik mijn scepsis varen. Dit is gewoon een zeer goedgemaakte kast. Een toonbeeld van vooroorlogs vakmanschap. In gedachten zie ik deze stoere jongen shinen in een loft in New York, of als je daar toevallig niet woont, in een opgehipte rijtjeswoning in Haarlem of Rotterdam. Hij mixt prima met modern. Mocht je nieuwsgierigheid geprikkeld zijn, leer hem dan ook weer niet té langzaam waarderen. Voor die negentig euro is hij zo weg.

Kringloopwinkel Het Goed
Heliniumweg 8
3133 AX Vlaardingen
Tel. 010-4602599
hetgoed.nl

 

Deel dit artikel!
Facebookgoogle_plusmail

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Over de auteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omhoog ↑